3 Δεκ 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτοί πριόνιζαν την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου!

Επειδή κάποτε πρέπει να γράφεται - έστω στα ταπεινά μπλογκ- η αλήθεια που δεν τολμούν να γράψουν οι μπουκωμένοι δημοσιογράφοι που είναι πάντα 'όπου φυσάει ο άνεμος', σήμερα κάνουμε μια αποκάλυψη που
μας έκανε ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών!
Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ με τους χαραμοφάιδες των 3.000 ευρώ το μήνα να μένουν χωρίς δουλειά, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχεδίαζε να ξηλώσει και την μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας: το υπουργείο Οικονομικών.
Το σχέδιο ήταν απλό: θα μεταφερόταν το 90% των εργασιών του υπουργείου στους λογιστές και στις τράπεζες. Όλος ο φορολογικός εισπρακτικός μηχανισμός δηλαδή του κράτους!
Θα δημιουργούνταν μόνο μια πανίσχυρη ελεγκτική μηχανή, που θα διενεργούσε τυχαίους ελέγχους σε λογιστές και τραπεζικά υποκαταστήματα για το αν απέδιδαν σωστά τους φόρους στην κυβέρνηση!
Τόσο απλά.
Έτσι η χώρα θα είχε απαλλαγεί μια και καλή απο τους νταβατζήδες του δημοσίου που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την εποχή της κρίσης, να κρατούν ένα μαχαίρι πάνω απο το σβέρκο του κάθε Έλληνα και ξένου επιχειρηματία στην πατρίδα μας.
Αυτοί λοιπόν οι ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι με το που έμαθαν το σχέδιο του πρωθυπουργού, άρχισαν έναν ανελέητο πόλεμο εναντίον του!
Με απίστευτα καρφιά προς τους Ευρωπαίους εταίρους και στο ΔΝΤ, πριόνιζαν την κυβέρνηση Σαμαρά. Άκουγες παντού τις κραυγές των πεινασμένων Και τις διάβαζες...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη