16 Απρ 2017

Πελάτισσες έκλεψαν ρούχα από μαγαζί στην Καστοριά

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή
και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ΚαστοριάςΑπό την Κυριακή των Βαΐων προσπαθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εξιχνιάσουν την κλοπή που έκαναν δυο γυναίκες σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Καστοριά, κρατώντας απασχολημένη την 44χρονη ιδιοκτήτρια και, τελικά, ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Πρόκειται για μια 37χρονη και μια 56χρονη, οι οποίες είχαν καταφέρει να διαφύγουν κλέβοντας διάφορα είδη ρουχισμού αξίας 120 ευρώ. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και τον 36χρονο συνεργό τους, ο οποίος τις φυγάδευσε προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο στο οποίο τις περίμενε.

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Στο πάρκινγκ μιας εταιρείας σε περιοχή της Κοζάνης τρύπωσε ένα ζευγάρι “κυνηγών” χαλκού που άρπαξαν καλώδια μήκους 30 μέτρων και διέφυγαν. Όμως, τους αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι και ειδοποίησαν την Ασφάλεια, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Ο 33χρονος άνδρας και η 34χρονη γυναίκα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ τα κλεμμένα καλώδια χαλκού αποδόθηκαν στην εταιρεία.





protothema.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη