27 Απρ 2017

ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζουν ΜΑΔΟΥΡΟ!!!

Εσύ ανόητε δεξιούλη που στηρίζεις τους παρανοικούς της Χρυσής Αυγής, εσύ κακόμοιρε πατριώτη που νομίζεις ότι ο γίγαντας της πολιτικής Κασιδιάρης και ο γεροντοκαψούρης της
Ναζιστικής Ιδεολογίας Μιχαλολιάκος θα βγάλουν τη χώρα απ τα μνημόνια, φάε κουτόχορτο και δες τους ήρωές σου να αγκαλιάζονται μαζί στα ψηφίσματα στην ΕΥρωβουλή και να στηρίζουν τον φασίστα της αριστεράς ΜΑΔΟΥΡΟ!!!
Το Ευρωκοινοβούλιο λοιπόν αγαθιάρη δεξιούλη, υιοθέτησε ψήφισμα- χαστούκι για τον ηγέτη της Βενεζουέλας πλην Παπαδημούλη, Κούνεβα και Κούλογλου που το καταψήφισαν - Την ίδια στάση τήρησαν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή


Κατά του ψηφίσματος που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε με συντριπτική και διακομματική πλειοψηφία (ΕΛΚ, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, Ευρωσκεπτικιστές) 450 συνολικά ψήφων έναντι μόλις 35 αρνητικών, και το οποίο καταδίκαζε το καθεστώς Μαδούρο για τη φίμωση της αντιπολίτευσης αλλά και για μια σειρά αντιδημοκρατικών μεθόδων ακόμα και των δολοφονιών 26 πολιτών, ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ταυτιζόμενοι με δύο Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής τους κ.κ. Επιτήδειο και Φουντούλη και με τους δύο του ΚΚΕ κ.κ. Παπαδάκη και Ζαριανόπουλο, οι εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος στη Βουλή επιβεβαίωσαν όλους εκείνους που ανέφεραν πως δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινούνταν απέναντι στην κυβέρνηση των Τσαβιστών της Βενεζουέλας παρά τη διεθνή κατακραυγή για τον ανελεύθερο τρόπο διακυβέρνησης της.

Κατάλαβες αγαθιάρη δεξιούλη τώρα το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ και ...Χρυσής Αυγής;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη