27 Απρ 2017

Έγινε χαμός στη ΝΔ με την εκδήλωση που διοργανώνει ο Στράτος Σιμόπουλος στη Θεσσαλονίκη!

Το θέμα έγινε πρώτη είδηση στον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ και ο Στράτος Σιμόπουλος το σχολίασε στο FACEBOOK:

Σχόλιο BΗΜΑΤΟΔΟΤΗ:

"Εδώ ο κόσμος χάνεται...
Αιτία του αναβρασμού που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ δεν είναι ούτε η ψήφιση ή όχι των μέτρων (και των αντίμετρων) ούτε η αντιπολιτευτική τακτική που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα. Είναι μια οδηγία - προειδοποίηση του Λευτέρη Αυγενάκηπρος τους βουλευτές, ότι δεν θα πραγματοποιούν καμία εκδήλωση ή να συμμετέχουν σε αυτήν εάν προηγουμένως δεν ενημερωθεί η ηγεσία του κόμματος και βεβαίως εάν δεν εγκριθεί από αυτήν. Αυτή η έγκριση δημιούργησε τους μπελάδες. Για παράδειγμα, η ηγεσία της ΝΔ απαγόρευσε σε βουλευτές και ευρωβουλευτές να παραστούν σε εκδήλωση που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Σιμόπουλος (υποψήφιος βουλευτής, πρώην γενικός γραμματέας, άνθρωπος του Σαμαρά και μηχανικός το επάγγελμα) για τη... στατικότητα των σχολικών κτιρίων. 
Παρά την απαγόρευση η εκδήλωση έγινε και ο κ. Σιμόπουλος, όπως έμαθα, διαμαρτυρήθηκε για... άνιση μεταχείριση. 
Τους ρώτησε γιατί επέτρεψαν να παραστούν βουλευτές σε εκδήλωση της Μαρίας Σπυράκη που επίσης έγινε στη Θεσσαλονίκη. Του απάντησαν ξερά ότι η κυρία Σπυράκη είναι ευρωβουλευτής. Και αυτός τους ανταπάντησε ότι θα είναι όμως υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης όπως και αυτός."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ: 

Αγαπητέ Βηματοδότη,

Πού τα ανακαλύψατε όλα αυτά; Ειδικά για την κ. Σπυράκη. Πάντως ωραίοι οι διάλογοι. Για την αποκατάσταση της αλήθειας: Η εκδήλωση θα γίνει 14 Μαϊου και αφορά όχι τη στατικότητα των κτιρίων, αλλά όλα τα προβλήματα σχολικής στέγης στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ για τη διαφήμιση της εκδήλωσης.

ΣΤΡΑΤΟΣ Σιμόπουλος

Φωτογραφία του Στράτος ΣιμόπουλοςΒ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη