24 Ιουν 2017

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!!!..ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΡΗ ΜΕΡΑ..

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρατηρείται υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης για το όζον σε περιοχές της Αθήνας. Πώς μπορούν να προφυλαχθούν μικροί και μεγάλοι
Υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης για το όζον παρατηρείται το Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τους αρμόδιους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να συνιστούν προσοχή στους πολίτες.
AdTech Ad
Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της Αθήνας, μέχρι τις 17:00 του Σαββάτου, υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης για το όζον (180 μg/m3), σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: Στα Λιόσια με 184 μg/m3, στο Περιστέρι, επίσης με 184 μg/m3 και στην Λυκόβρυση με 199 μg/m3. Μείωση των τιμών του όζοντος αναμένεται από αργά το απόγευμα.
Το υπουργείο Υγείας παρέχει τις εξής οδηγίες για την προφύλαξη του πληθυσμού:
"Άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνιστάται να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης συνιστάται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα".news247.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη