28 Ιουν 2017

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε βιογραφία της Καμίλα

Μία γυναίκα όπως όλες οι άλλες αποδεικνύεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις που γίνονται σε
βιογραφία της Καμίλα με αφορμή τα 70ά της γενέθλια τον επόμενο μήνα.
Η βασιλική συγγραφέας ισχυρίζεται πώς η Νταϊάνα απειλούσε την ερωμένη του συζύγου της και ότι η Καμίλα είχε λάβει μια σειρά απειλητικών και ανησυχητικών κλήσεων από την πριγκίπισσα.
Της τηλεφωνούσε μέσα στη νύχτα και της έλεγε: «Έστειλα κάποιον να σε σκοτώσει. Είναι έξω στον κήπο».
Μάλιστα στο βιβλίο αναφέρεται πως το περιβάλλον της Νταϊάνα ανησυχούσε πολύ για τις αντιδράσεις της. Η Νταιάνα αν είχε τις δικές της εξωσυζυγικές περιπέτειες χρησιμοποιούσε τα ΜΜΕ για να τον παρουσιάσει ως τον κακό της υπόθεσης που έφερε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Πολλοί λένε ότι κάποια στιγμή έχασε τον εαυτό της και απομακρύνθηκε από τα παιδιά της.
Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η Καμίλα ήταν θύμα της δειλίας του Κάρολου, ο οποίος όχι μόνο δεν δίστασε να της εξομολογηθεί τον έρωτα του αλλά στην πορεία την ικέτευε να ματαιώσει τον γάμο της και έκλαιγε στην αγκαλιά της λίγες ώρες πριν παντρευτεί την Νταϊάνα.
Η συγγραφέας αναφέρει ότι: «Ο Κάρολος την ερωτεύτηκε σχεδόν κεραυνοβόλα και εκείνη ενέδωσε στο φλερτ του, θεωρώντας το χρυσή ευκαιρία να κάνει τον Αντριου Πάρκερ Μπόουλς να ζηλέψει. Λίγους μήνες αργότερα, την Πρωτοχρονιά του 1972, ο Κάρολος έπρεπε να φύγει για ένα πολύμηνο ταξίδι με τη βασιλική φρεγάτα. Δεν κατάφερε όμως να βρει τη δύναμη να της εκφράσει το μέγεθος του, ερωτά του, με αποτέλεσμα εκείνη να αφοσιωθεί και πάλι στη σχέση με τον Μπόουλς, ο οποίος τελικά τη ζήτησε σε γάμο το 1973.
Η Καμίλα ενημέρωσε τον Κάρολο για τον επικείμενο γάμο της με ένα γράμμα, ραγίζοντας την καρδιά του. Μία εβδομάδα πριν ντυθεί νύφη, ο Κάρολος έκανε μια τελευταία προσπάθεια να τη μεταπείσει, ζητώντας της να ματαιώσει τον γάμο, η οποία όμως έπεσε στο κενό. Αρκετά χρόνια αργότερα, οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν με τον Κάρολο να ντύνεται γαμπρός παρά τη θέληση του και να κλαίει στην αγκαλιά της την παραμονή του γάμου του με την Νταϊάνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη