Θεσσαλονίκη: Νεαρή επιβάτιδα δάγκωσε ελεγκτή του ΟΑΣΘ!

25 Ιουν 2017

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για μια αναφορά στην οποία προχωρά
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης «εργοοασθ εμποδια» και σύμφωνα με την οποία νεαρή επιβάτιδα υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε σε ελεγκτή για να αποφύγει έλεγχο εισιτηρίου.
Μάλιστα η νεαρή έφτασε σε σημείο να τον δαγκώσει!
Να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη καταγγελία προέρχεται από ανώνυμο προφίλ φέροντας το όνομα «εργοοασθ εμποδια» και δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook «ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ».
Ολόκληρη η καταγγελία:
«Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη το Σάββατο ξημέρωμα γύρω στις 5:00 π.μ στο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 78Ν Αεροδρομίου, όταν σε έλεγχο εισιτηρίων από τους υπαλλήλους, μια νεαρή κοπέλα πιθανόν μεθυσμένη ή κάτι άλλο άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα και τους έκπληκτους συνεπιβάτες προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου. Αποτέλεσμα ήταν, ένας δαγκωμένος υπάλληλος, ταραχή και ταλαιπωρία των λοιπών επιβατών. Το ερώτημα του καταγγεέλοντα είναι λογικό και εύλογο γιατί εμείς οι σωστοί επιβάτες θα πρέπει να ανεχόμαστε τους παραβάτες και εν τέλει να επιφορτιζόμαστε το κόστος της συμπεριφοράς τους. Για να πιούνε τα ποτά τους έχουν χρήματα όμως για το εισιτήριό τους που κοστίζει μισό ή ένα ευρώ ούτε λόγος!».
ΠΗΓΗ: thestival.gr
Share

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΑΣΘ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη