18 Ιουλ 2017

«Κατά 95% ο Πανσερραϊκός θα πάει στη Γ' Εθνική»

Ο Χρήστος Κοράκης, περιμένωντας να βρεθεί λύση για το μέλλον του Πανσερραϊκού, τόνισε σε συνέντευξή του πως η
ιστορική ομάδα των Σερρών την νέα σεζόν θα βρεθεί στη Γ' Εθνική

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:
Για ποιον λόγο δεν κατατέθηκε έφεση:
«Είχαμε πει ότι είναι εύκολο να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση, γιατί το ζήτημα δεν ήταν πολυσύνθετο. Είχαμε πει στην συνέντευξη τύπου πως μέχρι τις 15 Ιουλίου δίνουμε περιθώριο σε κάποιον που θέλει να αποκτήσει τον Πανσερραϊκό για να έρθει και να τα βρούμε. Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν. Ένας Αθηναίος επιχειρηματίας που δεν θέλει να βγει το όνομα του και αποσύρθηκε πριν μία εβδομάδα και ο κύριος Καραντινίδης. Σοβαρό ενδιαφέρον δεν υπήρχε από κανέναν. Γιατί δηλαδή να καταθέσω ένα παράβολο όταν σε λίγες ημέρες μπορεί να μην είμαστε στην ομάδα. Είπα στον κύριο Καραντινίδη να καταθέσει αυτός το παράβολο και να πάρουν παράταση οι συζητήσεις μέχρι τον Αύγουστο που υπάρχει προθεσμία για την συμμετοχή, μου είπε ότι θα το κάνει και όταν μιλήσαμε την Δευτέρα δεν το έκανε. Δεν ήταν πρόβλημα τα λεφτά, τα 3.500 ευρώ. Δεν θα ήταν κοροϊδία να καταθέσουμε το παράβολο και σε 10 ημέρες να σας πω ότι η ομάδα θα είναι στην Γ΄ Εθνική. Ο χρόνος έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος».

Για το παράβολο:
«Ο κ. Ανδρέου επικοινώνησε με τον κύριο Καραντινίδη ο οποίος και τον ενημέρωσε πως μίλησε με την ΕΠΟ και υπάρχει δυνατότητα να καταθέσει σήμερα το παράβολο, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Για να θέλει να κάνει ο Γιάννης Καραντινίδης αυτή την κίνηση με το παράβολο σημαίνει ότι θέλει την ομάδα».

Για το αν υπάρχει άλλη περίπτωση… διάσωσης:
«Η άλλη περίπτωση είναι να ευδοκιμήσουν οι επαφές του κυρίου Νικόλτσιου και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Κάνει κινήσεις για τον Πανσερραϊκό, δεν έχουν τελειώσει οι επαφές και νομίζω σε τρεις ημέρες θα ξέρουμε. Θα βρει κάποιες βοήθειες, κάποιες χορηγίες.»

Για τις ενέργειες που έχει κάνει:
«Έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες. Έχω παρακαλέσει πολύ κόσμο στα 52 μου χρόνια, που δεν το έχω κάνει ποτέ, γιατί είναι πραγματικά ταφόπλακα για τον Πανσερραϊκό το να πέσει στην Γ΄ Εθνική. 95% αυτή την στιγμή οι πιθανότητες να πάει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Καλύτερα να πέσει αγωνιστικά, παρά να πέσει έτσι που πρέπει να μείνει για τρία χρόνια στην κατηγορία».

Για το τι άλλαξε από όταν ανέλαβαν τον Πανσερραϊκό και τώρα δεν αντέχουν:
«Όταν πήραμε τον Πανσερραϊκό πριν από τέσσερα χρόνια δεν γνωρίζαμε πως θα είναι τα πράγματα. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια. Τα έσοδα της Football League πριν λίγα χρόνια ήταν 12-13.000.000. Σήμερα είναι μηδέν… Όταν αναλάβαμε δεν ξέραμε τι θα ακολουθούσε. Τα δεδομένα άλλαξαν και από πέρυσι μέχρι φέτος. Φέτος δώσαμε και από την τσέπη μας στην Football League για να την βοηθήσουμε. Δεν πηδάμε από το καράβι επειδή αλλάζουν τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια στάνταρ όταν αναλάβαμε».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στην Football League έστω με την Κ19:
«Εγώ συμφωνώ σε αυτή την προοπτική, να αγωνιστεί η ομάδα με την Κ19 και ας πέσει αγωνιστικά την επόμενη σεζόν».

Για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς ο κ.Νικόλτσιος:
«Λάθος. Ο κύριος Νικόλτσιος ήρθε στην ομάδα για να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό. Είναι Σερραίος, είναι ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, ανέλαβε πρόεδρος και δεν έχει κανένα όφελος. Είναι η μόνη μου ελπίδα. Έστω για να κατέβει η ομάδα όπως μπορεί στην Football League».

Για το τι έχει να πει στους παίκτες που περιμένουν:
«Θα κάνω ότι μπορώ, θα κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην Football League έστω και με την Κ19. Δεν θέλω να πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική αρκεί να βοηθήσει όλος ο Νομός».

Για το αν πονάει με αυτά που συμβαίνουν:
«Εννοείται ότι πονάω. Δεν είχαμε την συμπόνοια κανενός. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την ομάδα. Μας άφησαν μόνους μας. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε, ίσως και παραπάνω».

Για τα χρέη:
«Δεν είναι πολλά. Είναι περίπου 130.000 ευρώ και είναι προς ΙΚΑ και Εφορία. Δεν έχουμε πολλά χρέη. Και αν είχαμε πάρει επιχορήγηση δεν θα υπήρχαν ούτε αυτά».

Για το αν θα ενδιαφερθεί αν η ομάδα πέσει στην Γ΄ Εθνική:
«Σαν παρουσία να βοηθήσω, ναι. Οικονομικά δεν μπορώ. Τα δύο χρόνια στην Γ΄ Εθνική ξοδέψαμε 800.000 ευρώ. Αν πάει ο Πανσερραϊκός στην Γ΄ Εθνική θα πρέπει να μείνει τρία χρόνια εκεί. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό, το ξαναλέω».
 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη