Ο μισθός του Ντάνου από το Survivor δεν ήταν ακριβώς αυτός που περιμέναμε! Δείτε το συμβόλαιο του!

7 Αυγ 2017


Με 500 ευρώ το μήνα πλήρωνε για τη συμμετοχή του στο Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλου η τουρκική παραγωγή του
παιχνιδιού, σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα το Secret των Παραπολιτικών.
Ένα ποσό που πάνω-κάτω θα έπαιρνε και τώρα αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπως τότε που έπαιζε για τον Εθνικό Αστέρα και τη Ρόδο.

 

Με βάση λοιπόν με το φωτογραφικό ντοκουμέντο της εφημερίδας που φαίνεται να απεικονίζει την 8σέλιδη σύμβαση που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος "για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα".

Τέλος, όπως προκύπτει από την ίδια συμφωνία "ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος, έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος". athensmagazine.gr

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη