27 Σεπ 2017

«Δεν βάζει ευρώ από εδώ και πέρα ο Αλαφούζος!»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σταματά τη χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό, όπως ενημερώθηκε σήμερα ο Μαρίνος
Ουζουνίδης από στενούς συνεργάτες του εφοπλιστή!
«Ο Αλαφούζος δεν βάζει ευρώ από εδώ και πέρα», ήταν αυτό που ειπώθηκε στον 49χρονο προπονητή των «πρασίνων», κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να συντηρείται μόνο με τα χρήματα που έχει να πάρει από χορηγίες (εάν υπάρχουν χρήματα που δεν έχουν εισπραχθεί), εισιτήρια (χρήματα, που δεν φθάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες του συλλόγου) και ενδεχομένως πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Ουζουνίδης είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον Αλαφούζο για να ενημερωθεί για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και τις προθέσεις του μεγαλομετόχου, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησής του.

Η συνάντηση, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, ο Εβρίτης κόουτς πήγε σήμερα στα γραφεία του Παναθηναϊκού, όπου και μίλησε με συνεργάτες του εφοπλιστή. Στην κουβέντα του μαζί τους του γνωστοποιήθηκε πως από εδώ και στο εξής ο Αλαφούζος παύει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ και δεν έχει σκοπό να βάλει ούτε ένα ευρώ μέχρι να φύγει οριστικά από την ομάδα.

Άρα, δεν θα πληρωθεί καμία οικονομική οφειλή (εφορία, ΙΚΑ) που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου (εκτός και αν υπάρξει πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου) όταν και θα γίνει ο έλεγχος της UEFA και οι «πράσινοι» θα μπουν σε καθεστώς επιτήρησης, ενώ αν συνεχίσουν να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους θα αποκλειστούν από τα Κύπελλα Ευρώπης.

Επίσης, στον Ουζουνίδη έγινε γνωστό πως και για τη δόση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν τον Οκτώβριο δεν θα κατατεθούν τα χρήματα που αναλογούν, κάτι που όχι μόνο θα στενοχωρήσει τους «πράσινους» αλλά θα δώσει σε όλους και το δικαίωμα προσφυγής τον Δεκέμβριο.

Εξάλλου, απλήρωτοι θα μείνουν και οι διακανονισμοί σε πρώην «πράσινους», σε παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή, αλλά και σε διακανονισμούς. Δηλαδή, τους επόμενους μήνες θα ελοχεύει και ο κίνδυνος για μείον 3 βαθμούς στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για οφειλές που δεν έχουν πληρωθεί, σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές καταγγείλουν τη μη καταβολή της διακανονισμένης δόσης. Συν τοις άλλοις, σε λίγο καιρό οι «πράσινοι» δεν θα έχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα (λ.χ. τα ξενοδοχεία των αποστολών στα εκτός έδρας παιχνίδια, τις μετακινήσεις τους ενώ, λόγω του ότι δεν θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ, θα συνεχίσουν να παραμένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι σε ΠΑΕ και τεχνικό επιτελείο).

Όλα αυτά δεν τα περίμενε ούτε ο ίδιος ο Ουζουνίδης, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει από εδώ και πέρα, έχοντας «ζυγίσει» τα δεδομένα και λάβει υπ’ όψιν και τους στενούς του συνεργάτες.





balleto.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη