5 Οκτ 2017

Ηθοποιός έπαιζε τον ληστή και παραλίγο να το πληρώσει ακριβά

Έρευνα διεξάγουν οι Αρχές στην
Ιντιάνα των ΗΠΑ για μια περίεργη υπόθεση που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για μια ταινία. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν άντρα που πίστευε πως ήταν ένοπλος, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν ηθοποιό.
Ο Jim Duff έπαιζε έναν ληστή για κάποιες σκηνές της ταινίας στην πόλη Crawfordsville. Η τοπική αστυνομία απάντησε σε μια αναφορά για έναν πιθανό ληστή σε ένα μπαρ την περασμένη εβδομάδα και ο αστυνομικός Matt Schroeter βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ηθοποιό που φορούσε μια μάσκα του σκι και κρατούσε κάτι στα χέρια του, που θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για όπλο.
Ο αστυνομικός τον διέταξε να πετάξει το όπλο και ο ηθοποιός πιάστηκε απροετοίμαστος και γύρισε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πυροβολισμός. Πάντως, η σφαίρα δεν τον πέτυχε.
Τελικά ο Duff πέταξε το όπλο, έβγαλε τη μάσκα και εξήγησε ότι γίνονταν γυρίσματα για ταινία.
Η εταιρεία παραγωγής, που δεν είχε ενημερώσει τις Αρχές ότι επρόκειτο να κάνει γυρίσματα, ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό, με τον ιδιοκτήτη της Philip Demoret να δηλώνει: «Είμαστε τόσο μικρή εταιρεία, κάνουμε γυρίσματα τρία με τέσσερα χρόνια και απλώς δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Απλώς πήγαμε εκεί και κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως».

 newsbeast.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη