2 Οκτ 2017

ΧΑΜΟΣ !!!ΧΟΝΤΡΗ Η ΠΟΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ- ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

Η φιλική συνάντηση και η «πόρτα» – Όλο το παρασκήνιο στο σπίτι του «Εθνάρχη»
Στις Σέρρες βρέθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης στην Κορμίστα, για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή 91 κατοίκων της περιοχής από τους Βούλγαρους το 1941.
Στο ενδιάμεσο όμως, όπως ενημερώνεται το 15minutes.gr επισκέφθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών.
Εκεί τον περίμενε ο Αχιλλέας Καραμανλής ενώ στο σπίτι όπως ήταν φυσικό ήταν και ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Ήταν μια επίσκεψη εκτός προγράμματος που πυροδότησε όμως εντάσεις.  Στο σπίτι  ακολούθησαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας  ο γαλάζιος βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες Αφροδίτη Σταμπουλή, η βουλευτής της ΝΔ στις Σέρρες Φωτεινή Αραμπατζή και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν πως η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και πως δεν μπορούσαν να παραμείνουν. Τελικά ο Κυριαζίδης με την Σταμπουλή αφού χαιρέτησαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αποχώρησαν ενώ η Φωτεινή Αραμπατζή επέμεινε να μείνει στο σπίτι του «Εθνάρχη».
Η ασφάλεια του προέδρου της Δημοκρατίας την ενημέρωσε εκ νέου για την επίσκεψη πως είναι ιδιωτική με την γαλάζια βουλευτή να αποχωρεί  από τον χώρο μετά από αρκετή ώρα, χωρίς τελικά να μπει στο σπίτι των Καραμανλήδων.
Νωρίτερα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης ο Προκόπης Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του Δήμου Αμφίπολης, λαμβάνοντας παράλληλα και το χρυσό κλειδί της πόλης.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε  τον Τύμβο Καστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και ενημερώθηκε  για την ανασκαφή.




http://15minutes.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη