23 Μαρ 2018

Οι τούρκοι κρύβουν ότι σήμερα τους χτύπησε ο συριακός στρατός.9 τούρκοι στρατιώτες νεκροί και στο Afrin

Οι νεκροί τους σήμερα δεν ήταν στο Αφρίν αλλά στην Anadan στο Β Χαλεπίου όπου δέχθηκαν αντίποινα με πολλούς
πυραύλους.
Συριακή δημοσιογραφική πηγή από το πεδίο μεταφέρει ότι σήμερα τα τουρκικά μίντια μιλούν για τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Afrin.Η πραγματικότητα όμως και η κάμερα λέει ότι οι τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Anadan που απέχει 12χλμ. βόρεια του Χαλεπίου στο διεθνή δρόμο Χαλέπι–Gaziantep.Δεκάδες πύραυλοι από το συριακό πυροβολικό και τους συμμάχους του
κατέστρεψαν θέσεις , σημείο ελέγχου του τουρκικού στρατού στο Anadan σ΄αντίποινα για τις συνεχείς προκλήσεις του τουρκικού στρατού.Πριν 5 μέρες τουρκικό στρατιωτικό   convoy μπήκε στη Συρία και εγκατέστησε ένα νέο σημείο ελέγχου και επιτήρησης στο Anadan..Ο τουρκικός στρατός έκανε μια παράνομη σταρτιωτική βάση στο Anadan, που η θέση της απέχει  από Χαλέπι  (18km) κι από Afrin (40km).O συριακός στρατός αναπτύχθηκε στα ορεινά χωριά Simeon στα ΒΔ του Χαλεπίου για ν΄ανακόψουν την προέλαση τουρκικού στρατού και FSA. 9 τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν αφότου βομβαρδίστηκε τανκ στην πόλη του Αφρίν αναφέρουν οι σύμμαχοι των τούρκων οι τρομοκράτες του FSA.
Το FSA είπε στο « Spoutnik » ότι « κούρδοι Almshalin ανατίναξαν ένα τανκ του τουρκικού στρατού στην πόλη Afrin και σκοτώθηκαν τουλάχιστον 9 στρατιώτες ».
L’image contient peut-être : 1 personne, debout et plein air
L’image contient peut-être : 1 personne, sourit
L’image contient peut-être : 2 personnes, plein air



dimpenews.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη