23 Μαΐ 2018

ΤΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΙ… ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ !!! ΚΑΙ… ΖΗΤΩ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Από τα πολλά ευτράπελα με τα οποία συναγωνίστηκαν διάφοροι κοντυλοφόροι για
το επεισόδιο του Λευκού Πύργου, ήταν και αυτό το ανείπωτο ότι η περίπτωση του Μπουτάρη είναι παρόμοια με,,, την περίπτωση του αριστερού βουλευτή Λαμπράκη που τον Μάιο του 1963 δέχτηκε επίθεση από τραμπούκους του δεξιού παρακράτους με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο μέσα σε ένα πολιτικό χάος της εποχής.
Το σύστημα αυτό που έσυρε την χώρα στον γκρεμό και τον λαό στην εξαθλίωση, που θα έβρισκε το καλύτερο έρεισμα από αυτό του Μπουτάρη για να ξεσπαθώσει και να λυσσάξει χαρακτηρίζοντας όσους διαμαρτύρονται φασίστες και ναζιστές και να τους μαντρώσει με πανηγυρικό τρόπο ;;;
Είναι διαπιστωμένο, θέλουμε δεν θέλουμε να το δούμε κατάματα, ότι το μεγαλύτερο κακό στην αντιμνημονιακό αγώνα το έχουν κάνει διάφορες κραυγαλέες  ομάδες. Ήταν το πρόσχημα και η πρόφαση για το σύστημα να εδραιώνει την εξουσία του. Με το πρόσχημα της καταπολέμησης των ακραίων δεξιών που ουρλιάζουν χωρίς νόημα, εξακολουθεί να στύβει τον ελληνικό λαό.
Αλλά το επίμαχο εδώ είναι πως όλα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ, όπως αναμένονταν, έχουν λυσσάξει την επομένη το θλιβερού επεισοδίου κατά όσων (φασίστες ρατσιστές και όλα τα «ωραία»), ) θα τολμήσουν, (μην τυχόν τολμήσουν) από εδώ και πέρα να διαμαρτύρονται για τα κακώς κείμενα, όπως πχ για τις συντάξεις  τους φόρους, τους τσουχτερούς λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ και ο Μπουτάρης με πανηγυρικό τρόπο θα είναι και πάλι ο πιθανότερος δήμαρχος για τις επικείμενες εκλογές.
Η Λερναία Ύδρα καλά κρατεί. Αλίμονο στον κόσμο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΛΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



www.nikosxeiladakis.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη