5 Ιουν 2018

Διακοπή για φαγητό σε αγώνα Εθνικών Ομάδων! Έκαναν «θέατρο» λόγω ραμαζανιού

Κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμάζεται η Εθνική Τυνησίας αυτό το διάστημα, καθώς το ραμαζάνι δεν επιτρέπει
στους ποδοσφαιριστές να φάνε πριν τους αγώνες. Για το λόγο αυτό ο τερματοφύλακας έκανε τον... τραυματία με τη δύση του ηλίου, ώστε να γίνει... διάλειμμα φαγητού στον πάγκο.
Απίστευτες εικόνες από αγώνα της Εθνικής Τυνησίας, αφού το τερματοφύλακας της ομάδας αναγκάστηκε να κάνει τον τραυματία, για να δώσει την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να προμηθευτούν φαγητό από τον πάγκο, την ώρα του παιχνιδιού.
Εξαιτίας του ραμαζανιού, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της χώρας δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν τίποτα στο στόμα τους μέχρι και τη δύση του ηλίου, γεγονός που δυσκολεύει αφάνταστα τις προσπάθειές τους στο γήπεδο, καθώς δεν μπορούν να πιουν ούτε νερό.
Κάπως έτσι, μόνο εντύπωση δεν θα πρέπει να προκαλεί το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας αποφάσισε να κάνει «θέατρο» για να διακοπεί το ματς και να τρέξουν οι συμπαίκτες του στον πάγκο, όπου και προμηθεύτικαν τρόφιμα και υγρά.


Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Fun fact:
Tunisian National team has played the last two friendlies while fasting. So, whenever the time comes to break Fast. The players have an agreement that the GK would go down so they can get a moment to drink some water and get something to eat 😂😂

Η στιγμή της διακοπής



🎥 : Mouez Hassen (@hassen_mouez) touché lors d’un contact aérien avec un joueur turc,les Aigles de Carthage en profitent pour romprent le jeûne avec quelques barres énergétiques,des dattes et de l’eau🥛🍪
🇹🇳🇹🇷(2-2) @LBDFootball @tunisiefootball



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη