ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ΔΕ ΛΕΣ ΤΟΥ ΖΟΡΑΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"' ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ!!
Συνεχίζει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος για μια ακόμη φορά χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδονία» και μάλιστα για να καλωσορίσει τα πρώτα μέλητου
στρατού της γειτονικής χώρας που θα υπηρετήσουν και στο ΝΑΤΟ!«Το να είσαι στρατιώτης σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ότι θα εργάζεστε σε βελτιωμένες συνθήκες, σύμφωνα με τα standards των συμμάχων του ΝΑΤΟ. Σαν στρατιώτες, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που θα είστε η πρώτη γενιά που θα υπηρετεί την χώρα ως μέλος του ΝΑΤΟ», αναφέρει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook.
«Να είστε περήφανοι γιατί θα είστε η πρώτη γενιά στρατιωτών που θα υπηρετήσουν τη χώρα τους, ως χώρας μέλος του ΝΑΤΟ. Σε σας εναπόκειται το μέλλον και η ασφάλεια της «Μακεδονίας», προσθέτει ο Ζόραν Ζάεφ.
