15 Δεκ 2018

Αποκάλυψη: Όταν ο Πετσίτης υποδεχόταν τον Τσίπρα, τον Παππά και τον Κοντομηνά στην πρεμιέρα του Λαζόπουλου (βίντεο, photos)

Μπορεί ο Νίκος Παππάς να έχει πάθει αμνησία και να προσπαθεί να ξεχάσει το ρόλο του στενού του φίλου και συνεργάτη, Μανώλη Πετσίτη, υποβαθμίζοντάς τον απλά σε… εθελοντή, όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Την γνωρίζουν από το 2015, από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία και ο Νίκος Παππάς απέκτησε δύναμη, όλοι όσοι είχαν την τύχη (ή την ατυχία) να χρειάζονται κάτι από την κυβέρνηση.


Κι ενώ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, λέει ότι το 2015 ο Πετσίτης απλά δούλευε εθελοντικά και μετά απομακρύνθηκε, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Από την πρώτη χρονιά του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είχε αποκτήσει δύναμη και ο κολλητός του Νίκου Παππά.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσιεύουμε. Είναι 11 Δεκεμβρίου 2015 και γίνεται η δεύτερη πρεμιέρα θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου.

Είναι τότε που ο «γύφτος» της ελληνικής τηλεόρασης έχει σφιχταγκαλιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρουσιάζει τον ταλαντούχο κωμικό στον Φρανσουά Ολαντ, προφανώς ως σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού πολιτισμού.

Στις 11 Δεκεμβρίου, λοιπόν, παρελαύνει από το θέατρο του «Συριζαίου» Λάκη, το μισό υπουργικό συμβούλιο. Εκεί είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, αδιαμφισβήτητος ηγέτης της χώρας αφού έχει κερδίσει δύο εκλογικές αναμετρήσεις και το δημοψήφισμα.

Πηγαίνει με τη σύζυγό του να δει το θεατρικό έργο και μαζί είναι και ο Νίκος Παππάς και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες, κοσμικοί κ.λπ.

Δείτε τα βίντεο στο 0.04 με τον Μανώλη Πετσίτη να υποδέχεται στην είσοδο του θεάτρου τον Τσίπρα , τον Παππά, τον Κοντομηνά, τον Λαζόπουλο κ.λ.π. :









Στο βίντεο από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, παρεμβαίνει ο Δήμος Βερύκιος, στέλεχος του καναλιού και αναφέρεται σ’ εκείνο το κοσμικό γεγονός. Κι αίφνης, πίσω από τον Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του Alpha που συνομιλεί με τον Λάκη Λαζόπουλο, εμφανίζεται ένας… άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Για κάποιο λόγο που μόνον ο Δήμος Βερύκιος ξέρει, αρχίζει και κάνει περιγραφή του προφίλ του Μανώλη Πετσίτη. Και λέει:

«Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Αυτός είναι ο Μανώλης ο Πετσίτης. Είναι ο στενός συνεργάτης του Νίκου του Παππά. Είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός συνεργάτης. Τον ξέρουν πάρα πολύ καλά αυτοί, οι οποίοι θέλουν να είναι κοντά στον πυρήνα της εξουσίας της παρούσας. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο Μικροπολιτικός, είχε βρει με ακρίβεια τα ποσοστά των εκλογών. Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος που τον βλέπουμε χαλαρό ύστερα από μια θεατρική παράσταση, έχει μεγάλη δύναμη. Κρατήστε το όνομα».







https://www.lykavitos.gr/apokalypsi-otan-o-petsitis-ypodexotan/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη