17 Φεβ 2019

Κάναντι: "Ο Ουάρντα είναι συναισθηματικός παίκτης" (videο)

Ο Ατρόμητος σκόραρε τις κατάλληλες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, στοιχείο που σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι έδωσε στην ομάδα του
τη νίκη στα Γιάννενα. "Το εύκολο γκολ στην αρχή έκρινε το ματς" είπε από την πλευρά του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κάναντι:

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη νίκη μας. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια δυνατή ομάδα όπως είναι τα Γιάννενα, που είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην έδρα της. Με τη νίκη που είχαν πετύχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, τους είχε δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αλλά σήμερα είχαμε καλή και συμπαγή απόδοση, πετύχαμε στην κατάλληλη στιγμή τα γκολ και ήταν μια καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη.

Ξέραμε ότι τα Γιάννενα θα έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές και το αντιμετωπίσαμε, κλείσαμε τους χώρους και είχαμε καλή τακτική.

Επίσης να σημειώσω ότι τα Γιάννενα είχαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έκανε μεγάλες αποκρούσεις ο Μέγερι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον πανηγυρισμό του Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι πολύ συναισθηματικός παίκτης. Είχε δύσκολες στιγμές, ήταν πέρυσι MVP, φέτος δεν είχε καλό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε πίσω, τον καλό ρυθμό».

Για την ενέργεια του Χατζηισαΐα στο δεύτερο γκολ: «Έκανε πολύ καλά τη φάση, έδειξε την ποιότητά του, είναι ένας δυνατός παίκτης, το απέδειξε και στην κίνηση του δεύτερου γκολ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτόν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που 100% της αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά. Έγινε ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή μας όπως εξελίχθηκε το ματς, γιατί στο πρώτο στημένο ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει γκολ. Αυτός μας δημιούργησε επιπλέον άγχος και δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά η αντίδρασή μας ήταν σπουδαία στο α’ ημίχρονο, έγινε προσπάθεια και δημιουργήσαμε τουλάχιστον 3 καθαρές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν έγινε.

Με το γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο, το πλεονέκτημα του Ατρομήτου αυξήθηκε, γιατί παίξαμε στο δυνατό τους σημείο, που είναι η καλή αμυντική οργάνωση και γρήγοροι μπροστά. Δυστυχώς τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Για μένα τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο εύκολο γκολ στην αρχή και στις χαμένες ευκαιρίες μας».

Για την επιλογή Νικολιά για δεύτερο ματς ως αριστερού φουλ μπακ: «Τι ευκαιρίες μας έκανε η πολύ καλή ομάδα που λέτε; Μία από μεγάλη μπάλα που δεν έκανε καλή εκτίμηση ο Μιχαήλ. Αυτή ήταν η αποτίμηση ως τότε και μετά στο ανοιχτό γήπεδο βάλανε το 0-2 και είχαν και κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Εμείς γίναμε δημιουργικοί παίζοντας πολύ καλά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη