27 Μαρ 2019

Η ομιλία του Άγγελου που άλλαξε το ματς!

Το πρώτο εικοσάλεπτο της Εθνικής μας ομάδας ήταν καταστρφικό. Εκείνες τις
στιγμές η νέα αυτή η ομάδα έμοιαζε χαμένη, πελαγοδρομούσε. Σε αυτές τις στιγμές είναι που χρειάζεται ένας προπονητής και ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει απαοδείξει μέσα στην πορεία του στα χρόνια πως στον τομέα "ψυχολογία" είναι από τους μετρ του είδους.

Αφού όμως πρώτα ο ίδιος έκανε την αυτοκριτική του, εν συνεχεία μίλησε στους παίκτες του στο ημίχρονο με λόγια που τους αφύπνισαν. Η αλλαγή συστήματος και η αλλαγή Μπουχαλάκη Μασούρα αυτομάτως έκαναν πιο επιθετική την ομάδα και πολύ λιγότερο φοβική σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Αποστολή στη Ζένιτσα, Αποστόλης Λάμπος

Το novasports.gr σας μεταφέρει τί είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του κατά της διάρκεια της ανάπαυλας και κατάφερε να πάρει από εκείνους κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους.

"Με αυτή την εικόνα αδικείτε τους εαυτούς σας. Είστε φοβισμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζετε φοβισμένα παρά το 2-0. Δεν έχετε λόγο να φοβάστε τίποτα και κανέναν. Εγώ πιστεύω σε σας και σας λέω τώρα εδώ πως αυτό το ματς μπορείτε να το γυρίσετε και να το κερδίσετε κιόλας. Παίξτε αυτό που μπορείτε και θα τα καταφέρουμε γιατί ως τώρα δεν παίξατε αυτό που μπορείτε. Πιστέψτε κι εσείς στους εαυτούς σας και με υπομονή στο παιχνίδι μας θα πάμε να το γυρίσουμε."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη