18 Ιουν 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ: KATΑΠΤΥΣΤΗ """Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ""

Πριν ένα χρόνο υπεγράφη η συμφωνία των Πρεσπών . Μπορεί όλοι οι Έλληνες να ήταν επί μήνες στους δρόμους διαδηλώνοντας ειρηνικά κατά της συμφωνίας, παρόλα αυτά ο
απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την κατάπτυστη συμφωνία με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ δηλώνοντας πως βρίσκεται στις Πρέσπες για να πράξει το πατριωτικό του καθήκον. 
Στις 17 Ιουνίου 2018 ,τη μαύρη αυτή μέρα για την χώρα και τη Μακεδονία μας, η κυβέρνηση υπέγραψε μία συμφωνία η οποία εκχώρησε στη γειτονική χώρα «μακεδονική» γλώσσα και «μακεδονική» εθνότητα. Ήταν μία εθνική ήττα και μέγιστη προσβολή της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας. Μία συμφωνία για την οποία πονέσαμε όλοι οι Έλληνες!
Η συμφωνία ζημιώνει τη χώρα σε πολλά επίπεδα. Το πρόβλημα που δημιουργείται με τις εμπορικές ονομασίες θα πλήξει το επόμενο διάστημα εκατοντάδες επιχειρήσεις.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει πως θα εργαστεί για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν κατά την εφαρμογή της συμφωνίας .Έχει ξεκαθαρίσει πως η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα της να θέσει βέτο στην πιθανή διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση εάν θεωρήσει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά μας συμφέροντα.
Οι Έλληνες και όλοι οι Μακεδόνες δεν ξεχνούμε την μαύρη μέρα της συμφωνίας των Πρεσπών. Το μήνυμα της αγανάκτησης εστάλη στις 26 Μαΐου και την Κυριακή της 7ης Ιουλίου το «όχι» των Ελλήνων θα είναι ακόμη πιο δυνατό!




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη