23 Ιουλ 2019

Γεννηματά: «Καθαρές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να βγει η Ελλάδα από την κρίση»

Kριτική στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης άσκησε η πρόεδρος του
Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.

«Προχωράτε χωρίς πειστική πρόταση για το πώς θα πυροδοτήσετε την πολυπόθητη ανάπτυξη», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απευθυνόμενη στην Κυβέρνηση.


«Για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζονται καθαρές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις», ανέφερε ακόμα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για πλήρη απουσία μέριμνας και προστασίας για τους εργαζόμενους στις προγραμματικές δηλώσεις και για κανένα σχέδιο αποκατάστασης των εισοδημάτων

Ακόμα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι «το φαινόμενο του πτωχευμένου πλούσιου είναι πρόκληση για τους εργαζόμενους».

Αναφερόμενη στην κυβερνητική πρόταση για κεφαλαιοποιητικό ασφαλιστικό σύστημα,τόνισε ότι αυτή αποδομεί πλήρως τον δημόσιο χαρακτήρα ενώ όπως είπε «δεν ακούσαμε κανένα σχέδιο ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους.

Η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι όπως αντισταθήκαμε στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ έτσι θα σταθούμε απέναντι στη Δεξιά και τις ακροδεξιές συνιστώσες της και δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής καταψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη