5 Ιουλ 2019

ΣΕΡΡΕΣ:ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΛΕΜΗ

Μέσα σε 30 μέρες κατέπληξε τους πάντες ο Δημήτρης Γκολέμης. Ο λόγος για την εικόνα νίκης
που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ κατά την κεντρική του ομιλία. Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Γκολέμη γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του PHILIPPOS XENIA !Οι Σερραίοι αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν και παρέστησαν στην εκδήλωση της κεντρικής ομιλίας του κ.Γκολέμη εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη τους στην υποψηφιότητα του.

Η συγκίνηση του υποψηφίου από την ανταπόκριση του κόσμου, στην σημαντικότερη μέρα για τον ίδιο, ήταν εμφανής.

Ο κύριος Γκολέμης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στην στενή προσωπική του σχέση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή.

“Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχω την τύχη να με συνδέει μαζί του μία στενή σχέση ετών, πιστεύει στους νέους, στους αυτοδημιούργητους, στους επιτυχημένους επαγγελματίες, στους ανθρώπους της δράσης και του πνεύματος. Τον ευχαριστώ θερμά για ακόμα μία φορά για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης για το Νομό Σερρών, στο Νομό που γέννησε το ιδρυτή της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή”

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την συμφωνία των Πρεσπών:

“Στις 17 Ιουνίου 2018, ο κ. Τσίπρας εξοφλώντας γραμμάτια, υπέγραψε μία καταστροφική για την εξωτερική μας πολιτική συμφωνία με την οποία εκχώρησε στη γειτονική χώρα «μακεδονική» γλώσσα και «μακεδονική» εθνότητα. Ήταν μία εθνική ήττα και μέγιστη προσβολή της ιστορίας μας.”

Ενώ συνέχισε…

“Εργάζομαι ως δικηγόρος επί 25 έτη. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και όλα τα απέκτησα με πολλή δουλειά και προσωπικές θυσίες. Έμαθα να βασίζομαι στις δυνάμεις μου και στους ανθρώπους μου. Ζω σε καθημερνή βάση τις αγωνίες της επαγγελματικής επιβίωσης ενός ελεύθερου επαγγελματία και όταν μου μιλάει ο κόσμος αντιλαμβάνομαι πλήρως τα άγχη και τις αγωνίες του.”

Ο υποψήφιος Βουλευτής ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:

“Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των Σερραίων και ότι θα πράξω τα μέγιστα για να απαγκιστρωθεί ο Νομός από την επαγγελματική ανασφάλεια που επικρατεί και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να αναπτυχθούν και να αναδειχθούν οι Σέρρες. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε να έχει μέλλον αυτός ο τόπος. Ξέρετε ότι σαν άνθρωπος είμαι επίμονος και μεθοδικός. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Πρέπει η γενιά μας βγει μπροστά!!

Είμαι έτοιμος να σηκώσω τα μανίκια και να δουλέψω για τη Νέα Ελλάδα!


Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιά και για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού Σερρών».




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη