6 Ιουλ 2019

Την Τρίτη το μεσημέρι θα ανακοινώσει το Υπουργικό Συμβούλιο ο Μητσοτάκης

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη σύνθεση έχει ολοκληρώσει εδώ και πολλές ημέρες ο πρόεδρος της Ν.Δ., χωρίς .....

φυσικά να ενημερώσει κανέναν υποψήφιο, για ευνόητους λόγους.

Γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης του κ.Μητσοτάκη, πιθανολογούμε ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει "άρωμα διεθνισμού", με αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς και φυσικά ανθρώπους της εμπιστοσύνης της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεχθάνεται αυτούς που έχουν "πατριωτικό ή λαϊκό προφίλ", ξέρει ότι η διεθνής συγκυρία απαιτεί "αντι-εθνικιστές" , κάτι στο οποίο φαίνεται πως συμφωνεί και η εκλογική μάζα στην Ελλάδα, που επιδοκιμάζει "διεθνιστικά" κόμματα, συνεργάζεται για πολλά χρόνια με ανθρώπους που θήτευσαν σε διεθνή "ιδρύματα", που έχουν συμπάθειες στη Rothschild, στην Goldman Sachs, στα ιδρύματα του Σόρος, το ΕΛΙΑΜΕΠ κ.λ.π., σπουδές στο εξωτερικό και αρκετές επαφές με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.

Στον κρατικό τομέα, θα αξιοποιηθούν άνθρωποι που θήτευσαν στη ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, τη Δράση των Μάνου-Μπουτάρη, στη Συμμαχία Φιλελεύθερων του Θόδωρου Σκυλακάκη και φυσικά πολλές επιλογές θα έχουν άρωμα Κρήτης.
http://makpress.blogspot.com/2019/07/blog-post_55.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+makpress+%28MACEDONIAN+PRESS%29
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη