23 Ιουλ 2019

Βόμβα ΕΣΡ:Ο ραδιοσταθμός του Μάρη (News247) εξέπεμπε παράνομα για δυο χρόνια!

Στην αποκάλυψη - βόμβα πως ο φιλοΣΥΡΙΖΑικος ραδιοφωνικός σταθμός
News247 του μικρομετόχου της Stoiximan Δημήτρη Μάρη για δύο χρόνια εξέπεμπε ΠΑΡΑΝΟΜΑπροχώρησε με ανακοίνωση του σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα σε απάντηση της πρωινής ανακοίνωσης της διεύθυνσης του σταθμού του Μάρη (δες εδώ) ο πρόεδρος του ΕΣΡ, κ. Αθανάσιος Κουτρομάνος, δήλωσε πως «ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει ότι ο σταθμός θα είναι μουσικός και εξελίχθηκε σε ενημερωτικό, κάτι που δεν προβλέπεται από το νόμο».


Πρόσθεσε εξάλλου ότι το ΕΣΡ είχε γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών και καταγγελιών ότι κάποιοι σταθμοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί, μη ενημερωτικοί, μεταξύ των οποίων και ο συγκεκριμένος, μεταδίδουν ενημερωτικά προγράμματα. Το Συμβούλιο προχώρησε σε ακρόαση των εκπροσώπων τους και στη συνέχεια η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το νομικό θέμα και για το αν θα υπάρξουν συστάσεις ή πρόστιμα.

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του αρμόδιου οργάνου (ΕΣΡ) καθότι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας (πιθανώς και κάποιοι άλλοι) παρανομούσε συστηματικά στις πλάτες διαφημιζομένων, καθώς επιχειρήσεις έδιναν τα λεφτά τους για να προωθούν τα προϊόντα τους σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ είχε μετατραπεί από μουσικός σε ενημερωτικό.

Με την ανοχή πάντα του προηγούμενου Καθεστώτος, αφού ο Μάρης άνηκε στα "αγαπημένα" του παιδιά στον χώρο των media.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη