8 Νοε 2019

Aξια πηρε το «Μεγάλο Βραβείο Γαλέτας Χωρίς Αλεύρι»

➥ Η στήλη είχε απονείμει το «Μεγάλο Βραβείο Γαλέτας Χωρίς Αλεύρι» για το έτος 2019 στην υφυπουργό Εργασίας και
Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

➥ Η εξωκοινοβουλευτική (κρατήστε το αυτό) υφυπουργός κέρδισε αυτό το περίβλεπτο έπαθλο διότι, όπως προ ημερών εγράφη εδώ, στο μήνυμά της για την 28η Οκτωβρίου «κατόρθωσε να παντρέψει τον εθελοντισμό (κορόιδο αγγαρειομάχος μαζεύει γόπες σε παραλία για να κονομάει η ΜΚΟ και να κάνουν φιγούρα οι διάσημοι) με τον επικό αγώνα των προγόνων μας εναντίον των Ιταλών».
➥ Συγκεκριμένα, η κυρία Μιχαηλίδου δήλωσε, μεταξύ άλλων, για τους ήρωες του ‘40: «Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά, αλλά εθνική ευθύνη. Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν. Ζήτω η Ελλάς!»
➥ Με τα παραπάνω η κυρία Μιχαηλίδου κατόρθωσε να αποδείξει την πλήρη ασχετοσύνη της με το συλλογικό πολιτιστικό δημιούργημα που αποκαλείται ελληνική παράδοση. Με τον επόμενο άθλο της που θα περιγραφεί παρακάτω κερδίζει ακόμη ένα «Μεγάλο Βραβείο Γαλέτας Χωρίς Αλεύρι» για το έτος 2019!
➥ Η εξαιρετικά καπάτσα στο να διώχνει κόσμο από τη Ν.Δ. κυρία Μιχαηλίδου, σε συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενη σε όσους αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, είπε ότι πρόκειται για την «τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις».
➥ Η αναπόφευκτη επιβολή του ισλαμικού νόμου όταν οι μουσουλμάνοι γίνουν πλειοψηφία στον τόπο μας δεν φαντάζει «τυραννική» στην κυρία Μιχαηλίδου. Οι Ελληνες που θέλουν η πατρίδα να μην αλωθεί ξανά από την ημισέληνο τη φουρκίζουν.
➥ Αυτή η κυρία, που δεν ψηφίστηκε από κάποιον αλλά κυβερνά και βιάζεται να δημιουργήσει ισλαμικούς θύλακες σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, θεωρεί ότι την τυραννούν όσοι δεν γουστάρουν φέσια, μουεζίνηδες, χαλάλ και χαλάκια προσευχής καταμεσής του δρόμου.
➥ Κι ενώ τη νομίζαμε άσχετη με τον Ελληνισμό, ανοίγει το στόμα της και αποδεικνύει ότι σφάλαμε. Δεν είναι άσχετη με τον πολιτισμό μας, αλλά εχθρική προς αυτόν.
π
http://www.dimokratianews.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη