22 Φεβ 2020

Κ.Γκιουλέκας: "Δεν είναι δυνατόν να μιλάει κανείς για συνεκμετάλλευση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ελληνικής ΑΟΖ!"

«Θέμα συνεκμετάλλευσης δεν υπάρχει! Δεν είναι δυνατόν να μιλήσει κανείς για συνεκμετάλλευση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ελληνικής ΑΟΖ! Υπάρχει κανένας σώφρων που θα καθόταν να συζητήσει κάτι τέτοιο;», τόνισε χαρακτηριστικά ο
βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 07:00" του OPEN, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών περί "συμβιβασμού" και "μοιρασιάς" στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Ο Ερντογάν και η Τουρκία διαψεύδουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Στους τουρκικούς χάρτες πριν λίγες δεκαετίες όλα αυτά που σήμερα τα έχουν "γκριζάρει" αναγνωρίζονταν ξεκάθαρα ότι ανήκαν στην Ελλάδα, όπως ορίζει και η συνθήκη της Λωζάνης».

Απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εξέτασης των μαρτύρων
 στην υπόθεση που διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:

«Η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ασκεί τα καθήκοντά της και αποφάσισε να εξετάσει τους μάρτυρες με τον ίδιο τρόπο που εξετάστηκαν από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Κανείς δεν απείλησε την προστασία τους. Όλα τα κόμματα συμφώνησαν επί της διαδικασίας, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βλέπει φαντάσματα και συνωμοσίες.
Κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τρέμει μην ανακοινωθούν τα ονόματα και μιλήσουν οι μάρτυρες. Τι προσπαθούν να κρύψουν;», 
κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
Από το Γραφείο Τύπου
O K.Γκιουλέκας στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 07:00" του OPEN TV (21.02.2020)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη