14 Φεβ 2020

Απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα : «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή»

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας
Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας για τον αστυφύλακα που λήστευε περίπτερα και βενζινάδικα με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο κ. Μπαλάσκας έκανε λόγο για πιθανή αυτοδικία εντός των φυλάκων λέγοντας: «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή».

«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος» είπε ο Στ. Μπαλάσκας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», προκαλώντας την εύλογη απορία του πάνελ.

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την πράξη του συναδέλφου του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες 9 ένοπλες ληστείες σε 8 πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες 2 ληστείες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη