7 Ιουλ 2020

Τεράστια η ανησυχία για τον οικονομικό ΕΦΙΑΛΤΗ που έρχεται - Σπασμωδικές κινήσεις της Κυβέρνησης

Αυξάνεται καθημερινά πλέον η κυβερνητική φθορά , αλλά και η αβεβαιότητα των πολιτών για το τι θα τους ξημερώσει από το
Σεπτέμβριο οπότε και οι επιπτώσεις στην οικονομία και στην καθημερινότητα θα γίνουν πιο αισθητές.

Τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων μετρήσεων καταδεικνύουν την έκδηλη ανησυχία της κοινής γνώμης για το άμεσο μέλλον με κορυφαία ζητήματα να παραμένουν τα εργασιακά, η οικονομία και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.


Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα προβληματισμού και αβεβαιότητας, ο κ. Μητσοτάκης μαγειρεύει εδώ και τρεις μήνες τον ανασχηματισμό, μήπως και καταφέρει να βρει κάποια νέα πρόσωπα προκειμένου να βγει από τη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Στο εσωτερικό της Κυβέρνησης έχει γίνει ήδη αντιληπτό ότι η πραγματική εικόνα που κυριαρχεί στην κοινωνία δεν μπορεί να καλυφθεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και life style παραστάσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη και εξοργίζουν τους χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους που ιδρώνουν κάθε μέρα για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Στην παρούσα φάση, η ατζέντα που προκαλεί πονοκέφαλο στο πρωθυπουργικό επιτελείο είναι η αυξανόμενη ανεργία, η αναιμική ανάπτυξη και η απουσία ενός οραματικού σχεδίου που θα έθετε τις βάσεις για μια πραγματικά παραγωγική Ελλάδα.

Τα πρώτα γενέθλια της κυβέρνησης Μητσοτάκη πραγματοποιούνται σε δύσκολες συνθήκες για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Οι πολίτες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αναμένουν από τη σημερινή Κυβέρνηση δράσεις και απτά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και όχι διαγωνισμό παραγόντων στην πλατφόρμα του instagram.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη