26 Φεβ 2021

Τι αποκαλύπτουν οι κυλιόμενες μετρήσεις: Ισχυροποιείται ο Μητσοτάκης - Βουλιάζει ο Τσίπρας


Μεγάλες αντοχές στην πιο δύσκολη περίοδο διακυβέρνησης με την πανδημία να συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα επιδεικνύει η Κυβέρνηση, παρά τη διαρκή κόπωση που έχουν προκαλέσει οι σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνιστά το ισχυρό χαρτί της κυβερνητικής παράταξης με υψηλά ποσοστά ανθεκτικότητας και αποτελεσματικότητας που οδηγεί τη χώρα στην επόμενη μέρα και την κανονικότητα. Τα υψηλά ποσοστά αποδοχής και εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες ανάμεσα στην κοινή γνώμη κι αυτό με τη σειρά του αυξάνει την ευθύνη ολόκληρου του κυβερνητικού επιτελείου για διαρκή εγρήγορση, σεβασμό στον πολίτη και απτά αποτελέσματα στην άσκηση της πολιτικής.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Τσίπρας παραμένει εγκλωβισμένος στους κακούς χειρισμούς, στην απουσία προγραμματικού λόγου στις αγκυλώσεις μιας παλαιοκομματικής αριστερόστροφης στάσης που χαρακτηρίζει την εποχή της Μεταπολίτευσης και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις κυλιόμενες μετρήσεις που ήδη «τρέχουν» με αφορμή και την υπόθεση Λιγνάδη.

Την ίδια ώρα, η ανήθικη στάση ενός μεγάλου κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που ξέσπασε η ιστορία Λιγνάδη και η προσπάθεια ταύτισης μιας ολόκληρης παράταξης με τη συγκεκριμένη υπόθεση από διάφορα τρολ της Κουμουνδούρου προκάλεσε περαιτέρω ρήγμα στις σχέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κοινωνία.

Η οποία απορρίπτει διαρρήδην τις βρώμικες επιθέσεις των έντρομων και αδίστακτων υπογείων της Κουμουνδούρου κάτι που αποτυπώνεται και στα χαμηλά ποσοστά που συνεχίζει να καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη