19 Ιουν 2021

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ο πρόεδρος της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας της Ελλάδας, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο


Όταν το λέει ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ αποκτά άλλη βαρύτητα…

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πριν από περίπου έναν μήνα έκανε μία δήλωση, η οποία πέρασε στα ψιλά.

Ο πρόεδρος της κορυφαίας ελληνικής φαρμακευτικής εταιρίας που ιδρύθηκε το 1971 από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και ασχολείται με την φαρμακευτική βιομηχανία από το 1924, είχε γνωστοποιήσει μέσω Instagram, την πρόθεσή του να μην κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σε story που είχε ανεβάσει στο προφίλ του, ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν θα εμβολιαστεί είναι πως δεν θέλει να αλλοιωθεί το DNA του, απαντώντας σε διαδικτυακούς του φίλους που τον ρώτησαν για το θέμα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο, είχε γράψει: «Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Όταν ο πρόεδρος της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα, αρνείται να κάνει το εμβόλιο, με αιτιολόγηση πως αλλοιώνει το DNA του ανθρώπου, τότε πως προσπαθεί το Κράτος να πείσει τους πολίτες για το αντίθετο;;;



el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη