21 Νοε 2021

Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: Η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη εκτός από την σοσιαλδημοκρατία

 


Από τα Τρίκαλα και το Μουσείο Τσιτσάνη μίλησε σήμερα ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αυτό το κόμμα, το ιστορικό κόμμα που τα χρόνια της κρίσης απομειώθηκε, έχασε δυνάμεις, όπως και άλλα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, μπορεί να ξαναπαίξει πρωταγωνιστικό ρόλο; Εγώ λέω ότι μπορεί», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και συνέχισε: «Όπως και άλλα κόμματα στην Ευρώπη, σοσιαλδημοκρατικά, σοσιαλιστικά, έφτασαν σε πολύ χαμηλά ποσοστά αλλά σιγά - σιγά ανατάχθηκαν. Γιατί; Διότι δεν έκαναν συμβιβασμούς. Ενώθηκαν, αγωνίστηκαν, επικαιροποίησαν τις αξίες τους στη νέα εποχή έγιναν σύγχρονα αλλά έγιναν και χρήσιμα».

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως εμείς πρέπει να έχουμε πυξίδα για το μέλλον, να είμαστε ένα πολύ χρήσιμο κόμμα για τον ελληνικό λαό, και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους Έλληνες, αυτούς που οι σημερινές κοινωνικές ανισότητες οδηγούν στο περιθώριο. Ακόμα ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε: «Τα νέα παιδιά τα οποία φεύγουν από την πατρίδα μας γιατί δεν βρίσκουν καλές δουλειές, τους αγρότες, που βλέπουν το κόστος παραγωγής να αυξάνεται ραγδαία, τους συνταξιούχους που φοβούνται ότι η δημογραφική κρίση του μέλλοντος, θα απομειώσει περαιτέρω τις συντάξεις τους» 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη