30 Ιουν 2022

Σοκάρει μελέτη από Γαλλία: Τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας έως και 44 φορές σε σχέση με τους ανεμβολίαστους


Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται επιστημονικά στοιχεία, όχι απλά εκτιμήσεις ότι τα εμβόλια για τον covid 19 προκαλούν μυοκαρδίτιδες….και ουσιαστικά έρχονται να αποκαθηλώσουν τα ψέματα, την πλάνη, την εξαπάτηση της εμβολιαστικής προπαγάνδας
Εδώ και πολλούς μήνες έχουν υπάρξει πλήθος δημοσιευμάτων ότι τα εμβόλια της Moderna και Pfizer προκαλούν μυοκαρδίτιδες δηλαδή φλεγμονές της καρδιάς…
Όσοι υποστήριζαν τέτοιες ακριβέστατες απόψεις, λοιδορούνταν, στιγματίζονταν ως ψεκασμένοι και αντιεμβολιαστές.
Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται επιστημονικά στοιχεία, όχι απλά εκτιμήσεις ότι τα εμβόλια για τον covid 19 προκαλούν μυοκαρδίτιδες….και ουσιαστικά έρχονται να αποκαθηλώσουν τα ψέματα, την πλάνη, την εξαπάτηση της εμβολιαστικής προπαγάνδας.
Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τον covid 19 και τις τελευταίες μεταλλάξεις ενώ προκαλούν πλήθος παρενεργειών.

Με βάση το σύστημα VAERS όπου καταγράφονται οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον covid 19 προκύπτει ότι οι συνολικές καταγεγραμμένες παρενέργειες είναι 2,1843 εκατ ενώ οι νεκροί από τα εμβόλια έχουν ξεπεράσει τις 20.000…
Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά αντικατοπτρίζουν μόνο ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας, η πραγματικότητα είναι χειρότερη.

Σοκάρει μελέτη από την Γαλλία

Μια επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στα εμβόλια Pfizer και Moderna, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας εκτοξεύεται στα ύψη μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό.
Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο mRNA ήταν 8 φορές για το BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) και 30 φορές μεγαλύτερος για το mRNA-1273 (Moderna) από τις ανεμβολίαστες ομάδες.
Με βάση την επιστημονική μελέτη ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά το εμβόλιο Moderna ήταν 44 φορές υψηλότερος για άτομα ηλικίας 18 έως 24 ετών.
Όσον αφορά το εμβόλιο της Pfizer, σε σχέση με την ίδια ηλικιακή ομάδα, ο κίνδυνος ήταν 13 φορές υψηλότερος.
Όσοι μολύνθηκαν από covid 19 εμφάνισαν 9 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας.

Η μυοκαρδίτιδα αναφέρεται ως η φλεγμονή του καρδιακού μυός – μια κατάσταση απειλητική για τη ζωή.
Υπάρχουν πολλές αιτίες για αυτήν την καρδιακή πάθηση.
Με βάση πολλές πλέον μελέτες τα εμβόλια mRNA του COVID θεωρούνται άκρως επικίνδυνα για την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας.

Με την χειρότερη εικόνα τα εμβόλια mRNA

«Τόσο η μόλυνση SARS-CoV2 όσο και τα εμβόλια mRNA του COVID έχουν συσχετιστεί με μυοκαρδίτιδα.
Γνωρίζοντας τη συγγένεια της πρωτεΐνης ακίδας με τους υποδοχείς ACE2 στην καρδιά και την επίδραση της πρωτεΐνης ακίδας στα καρδιομυοκύτταρα (κύτταρα της καρδιάς), η συσχέτιση της μυοκαρδίτιδας με τον ιό SARS-CoV2 ή τον εμβολιασμό mRNA με βάση την πρωτεΐνη ακίδας δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη», δήλωσε ο Dr Sanjay Verma καρδιολόγος.
O Verma πιστεύει επίσης ότι η ανάλυση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή CDC «υποδεικνύει λανθασμένα» ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από μόλυνση από SARS-CoV2 είναι μεγαλύτερος από ότι μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια τύπου mRNA COVID-19.

«Για τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά από SARS-CoV2, τα CDC χρησιμοποιούν επίσημα επιβεβαιωμένα «κρούσματα» PCR+, παρόλο που τα δικά τους δεδομένα οροεπιπολασμού καταδεικνύουν ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τα επίσημα «κρούσματα» PCR+.
Για παράδειγμα, δεδομένα οροεπιπολασμού στις 21 Φεβρουαρίου 2022, αποκαλύπτουν ότι το 75% (περίπου 54 εκατομμύρια) όλων των παιδιών έχουν μολυνθεί σε σύγκριση με 12 εκατομμύρια επίσημα επιβεβαιωμένα «κρούσματα» PCR+ (δηλαδή, ο πραγματικός αριθμός παιδιών που μολύνθηκαν είναι 4,5 φορές μεγαλύτερος από τα επίσημα κρούσματα που κατεγράφησαν με PCR+).
Επομένως, για τον υπολογισμό του κινδύνου μυοκαρδίτιδας μετά από μόλυνση από SARS-CoV2, το ποσοστό που σημειώνεται από το CDC θα πρέπει επομένως να μειωθεί κατά 4,5 φορές.
Μέχρι στιγμής, το CDC δεν έχει προσαρμόσει ανάλογα τα δεδομένα νοσηρότητας και θνησιμότητας από τον COVID-19», δήλωσε ο καρδιολόγος, ο οποίος ασκεί το επάγγελμά του στο Coachella Valley της Καλιφόρνια.

Η μελέτη ανέλυσε 1.612 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 1.613 περιπτώσεις περικαρδίτιδας στη Γαλλία από τις 12 Μαΐου 2021 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, στις οποίες συμμετείχαν 32 εκατομμύρια άτομα ηλικίας 12 έως 50 ετών που έλαβαν 46 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων mRNA.

Περιορίζεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά διαγνώσεις εξιτηρίου από το νοσοκομείο.
Επομένως, δεν περιλαμβάνει εκείνους που μπορεί να πέθαναν πριν νοσηλευτούν ή εκείνους των οποίων τα συμπτώματα δεν ήταν αρκετά σοβαρά για να νοσηλευτούν.

«Υπήρξαν αναφορές μυοκαρδίτιδας που έχει αποδειχθεί από αυτοψία μετά τον εμβολιασμό.
Η προσαρμογή για αυτά τα εξαιρούμενα υποσύνολα μπορεί να αποφέρει ακόμη υψηλότερο κίνδυνο από αυτόν που αναφέρεται σε αυτήν τη μελέτη.
Η παρακολούθηση των ασθενών σε αυτή τη μελέτη περιορίστηκε σε ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό.
Ωστόσο, μια άλλη μελέτη καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας βρήκε ότι περίπου το 75% των ασθενών με μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο μπορεί να έχουν επίμονες ανωμαλίες στην μαγνητική τομογραφία 3-8 μήνες μετά την αρχική διάγνωση».

Οι συγγραφείς της μελέτης δεν ανέλυσαν την επίδραση των αναμνηστικών δόσεων, καθώς δεν συνιστάται ακόμη για νεαρούς ενήλικες στη Γαλλία.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, οι αναμνηστικές ενέσεις επιβάλλονται από κολέγια και πανεπιστήμια, εργοδότες, ακόμη και ορισμένα κρατικά τμήματα δημόσιας υγείας ανεξαρτήτως ηλικίας ή προηγούμενης μόλυνσης.
«Σε μια άλλη μελέτη για την μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό , η ανάλυση κατέγραψε αυξανόμενο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μετά τις αναμνηστικές δόσεις.
Στην πραγματικότητα, ενώ πολλές χώρες απέφυγαν να συστήσουν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε πολύ μικρά παιδιά, επειδή οι κίνδυνοι δεν δικαιολογούν τα οφέλη, οι ΗΠΑ συστήνουν τον εμβολιασμό στα μικρότερα παιδιά».

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 18 Μαΐου ερεύνησε τα μέτρα ελέγχου της πανδημίας —τα οποία περιελάμβαναν εντολές εμβολίων και μάσκας, καθώς και απομόνωση και ιχνηλάτηση επαφών— του Πανεπιστημίου Cornell, το οποίο ήταν σχεδόν πλήρως εμβολιασμένο, και διαπίστωσε ότι αυτές οι πολιτικές «δεν απέδωσαν» στην αντιμετώπιση της παραλλαγής Omicron.

Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων

Πρόσφατα, ένας νέος όρος τονίστηκε στα μέσα ενημέρωσης: «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» ή SADS.
Οι υποκείμενοι παράγοντες για το SADS περιλαμβάνουν μη διαγνωσμένη μυοκαρδίτιδα , φλεγμονώδεις καταστάσεις και άλλες καταστάσεις που προκαλούν ανωμαλίες στο ρεύμα της καρδιάς, προκαλώντας έτσι καρδιακή ανακοπή.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή δείχνουν 1.101 αιφνίδιους θανάτους σε αθλητές κάτω των 35 ετών μεταξύ 1966 και 2004, δίνοντας ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 29 αθλητές, σε όλα τα αθλήματα.
Εν τω μεταξύ, μόνο από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022 —έναν χρόνο— τουλάχιστον 769 αθλητές έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσαν ή έχουν πεθάνει στο γήπεδο, παγκοσμίως.

Μεταξύ των αθλητών της FIFA (ποδόσφαιρο) της ΕΕ, οι ξαφνικοί θάνατοι αυξήθηκαν κατά 420% το 2021.
Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές πέθαναν ενώ έπαιζαν τον αγώνα κάθε χρόνο.
Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Νοεμβρίου 2021, συνολικά 21 ποδοσφαιριστές της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

www.bankingnews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη