26 Ιουν 2022

Διαρρήκτης συνελήφθη για... παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ.!


Ένα μήνα μετά την επεισοδιακή εισβολή του στο σπίτι ενός 20χρονου Σύρου στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου, κατά την οποία είχε τραυματίσει δυο ανθρώπους, ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος επειδή οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης!


Ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκε ένα μαχαίρι που κατασχέθηκε και στην δικογραφία προστέθηκε η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του αστυνομικού τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ήταν ο άνδρας που εισέβαλε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 24ης Μαΐου στο σπίτι του νεαρού Σύρου για να κλέψει.

Ο ένοικος τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τρέξουν να του προσφέρουν βοήθεια δύο αλλοδαποί γείτονες του. Όμως, ο εισβολέας τραυμάτισε με κατσαβίδι έναν 47χρονο Ρουμάνο, ενώ στη συνέχεια με το όχημα με το οποίο διέφυγε παρέσυρε μια 44χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία που τον καταδίωξε, τραυματίζοντάς την με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του έχει ήδη ασκήσει δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος των δύο αλλοδαπών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη