22 Αυγ 2022

400 gr TNT! Η ”κατάρα” των διοικητών στο Ντονμπάς χτυπάει τώρα και στη Μόσχα τους πρωτοκαπετάνιους της διανόησης της ρώσικης ψυχής; Στόχος ήταν ο Ντάγκιν!


Η ”κατάρα” των διοικητών στο Ντονμπάς χτυπάει τώρα και στη Μόσχα τους πρωτοκαπετάνιους της διανόησης της ρώσικης ψυχής; Στόχος ήταν ο Ντάγκιν. Δολοφονήθηκαν μακριά από τα πεδία της μάχης ”κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι τους”: Motorola,Alexandre Zakhartchenko, Givi, Pavel Dremov, Alexandre Bednov -“Batman”,Alexeï Mozgovoï.

Ανατινάζουν όχι μόνο τους στρατηγούς των ενόπλων δυνάμεων, ανατινάζουν τώρα τους στρατηγούς των πνευματικών δυνάμεων, αλλά στον αγώνα κατά των ιδεών ο τρόμος είναι αναποτελεσματικός.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθέτησαν οι τρομοκράτες στο τζιπ της Ντάρια Ντούγκινα περιείχε περίπου 400 γραμμάρια TNT. Αυτό αναφέρθηκε από αστυνομικές αρχές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν την αρχή ενός σερί αντίστοιχων δολοφονιών σε τρομοκρατικό στιλ στη Ρωσία. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο τρόμος στη Συρία. Με στοχευμένες δολοφονίες ατόμων σε θέσεις κλειδιά στο στρατό στην πολιτική στη διανόηση-επιστήμη.

Ο Ντούγκιν έγραψε στο VK: «Ό,τι δεν με σκοτώνει, σκοτώνει κάποιον άλλο…» Δημοσίευσε αυτήν την ανάρτηση στις 20 Αυγούστου 2021, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τη στιγμή του θανάτου. Αυτός ο άλλος ήταν το παιδί του μπροστά στα μάτια του που είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσε να είναι τυφλός Οιδίποδας παρά ν΄αντικρύσει αυτή την τραγωδία.


Ο Ντούγκιν βρίσκεται στο στόχαστρο από το 2014 από κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβλήθηκαν στον απόηχο της προσάρτησης της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία.
Τα τελευταία χρόνια, η Ουκρανία έχει απαγορεύσει αρκετά από τα βιβλία του, συμπεριλαμβανομένου του «Ουκρανία. Ο πόλεμος μου. Geopolitical Journal» και «Russia’s Eurasian Revenge».

Το 2015, οι ΗΠΑ πρόσθεσαν τον Ντούγκιν στον κατάλογο των Ρώσων πολιτών στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις ως αποτέλεσμα της εμπλοκής τους στην κρίση της Ουκρανίας

”Ο θάνατος της Darya Dugina, που συγκλόνισε τους Ευρασιανιστές και όλους τους Ρώσους πατριώτες, έδειξε για άλλη μια φορά ότι στον πόλεμο στον οποίο συμμετέχουμε οικειοθελώς ή ακούσια, δεν υπάρχει μέτωπο και μετόπισθεν. Πιο συγκεκριμένα, το μέτωπο είναι παντού. Και οι πιο δραστήριοι και θαρραλέοι μαχητές, ή όσοι βρίσκονται κοντά, είναι οι πρώτοι που χτυπιούνται.

Προφανώς, επρόκειτο για μια προσεκτικά σχεδιασμένη απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη του Διεθνούς Ευρασιατικού Κινήματος Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός αδυσώπητου μαχητή κατά του φιλελευθερισμού και του ατλαντισμού, ενός ασυμβίβαστου συλλέκτη του Ρωσικού Κόσμου.
Ο Αλεξάντερ Γκέλιεβιτς Ντούγκιν έχει εδώ και καιρό στοχοποιηθεί ως «ο πιο επικίνδυνος φιλόσοφος στον κόσμο». Επομένως, η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ θα πρέπει να θεωρηθεί ως πλήγμα σε ένα από τα κέντρα λήψης αποφάσεων – το Κέντρο Διαμόρφωσης Νέας Ιδεολογίας, στο οποίο η Daria Dugina έπαιξε ενεργό ρόλο.
Πιστεύουμε ότι το μαρτύριο της Ντάρια δεν είναι μάταιο και ότι επιτέλους θα ξεφύγουμε από την ομίχλη της άνεσης και του ηδονισμού, ότι θα συσπειρώσουμε τις τάξεις μας, περιφρονώντας τις προηγούμενες διαφορές και θα καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο” αναφέρει σε δελτίο τύπου η Ευρασιατική Ένωση Νέων

dimpenews.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη