15 Αυγ 2022

Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας: «Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από την χώρα»


Συγκλονίζει νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. «Ζητώ βοήθεια να μην την δω αύριο σφαγμένη», λέει και περιγράφει μία γυναίκα για τα όσα δραματικά ζει η κόρη της.


«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας» είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχει δεχτεί η κοπέλα, σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας στο Star.

Όπως αναφέρει «την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, τη χτυπά, μπαίνει στο σπίτι της από τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει». Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες.

Ο πρώην σύντροφος δεν σταμάτησε στην σωματική κακοποίηση, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας. Την περασμένη Κυριακή η γυναίκα είδε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες, με τη μητέρα και την κόρη της να κατηγορούν τον άνδρα για τον εμπρησμό.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να μην την δω αύριο σφαγμένη», είπε στην κάμερα του Star.

Τα στατιστικά στοιχεία για τις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους σχηματίστηκαν 5.139 δικογραφίες, δηλαδή περισσότερες από 25 δικογραφίες την ημέρα. Σε όλη τη διάρκεια του 2021, είχαν σχηματιστεί 8.776 δικογραφίες, δηλαδή 24 καταγγελίες την ημέρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη