6 Δεκ 2023

Δένδιας: Με Οφορίκουε και Αμπονσά στην Γκάνα - «Θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο Γιάννης Αντετοκούνμπο»


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου - Δείτε φωτογραφίες

Το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης στην αφρικανική χώρα, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δένδιας αφού ευχαρίστησε «τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και το Ίδρυμά του, τον Βαγγέλη Μυτιληναίο και το Ίδρυμά του και όλους τους πολλούς εθελοντές που έχουν δημιουργήσει μία ζεστή, ελληνική, φιλόξενη γωνιά, για τα παιδιά αυτής της δύσκολης να επιβιώσεις περιοχής», διαβεβαίωσε εκ νέου ότι «το ελληνικό κράτος και η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει να συνεισφέρει και να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Νίκος Δένδιας με Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά
«Υποσχέθηκα ήδη ότι θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο "Γιάννης Αντετοκούνμπο", ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο», κατέληξε.

TwitterFacebookΑνταλλαγή

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη