6 Δεκ 2023

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποχή των διαιτητών: «Να δώσουν όλα τα στοιχεία ώστε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο»


Λίγη ώρα μετά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε γύρω από την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να μην σφυρίξουν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες διιατητές έχουν πέσει θύματα ανεξιχνίαστων επιθέσεων στο πρόσφατο παρελθόν και πως θα πρέπει «να δώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο, ειδάλλως θα πρόκειται για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία».Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σταθερά και συνειδητά αγωνίζεται για καθαρό και δίκαιο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως εκ τούτου οποιαδήποτε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μας βρίσκει σύμφωνους.


Είναι γεγονός πως οι Έλληνες διαιτητές έχουν πολλάκις υποστεί ανεξιχνίαστες επιθέσεις, πιέσεις προσωπικές ή και οικογενειακές, προσπάθειες επηρεασμού τους με κάθε τρόπο.


Η σημερινή τους απόφαση για αποχή δεν λύνει το πρόβλημα και μεμονωμένα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο ως μια ήπια αντίδραση που σύντομα θα ξεχαστεί, όπως η αντίστοιχη μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του κ.Τζήλου.


Ωστόσο αν οι διαιτητές επιθυμούν αυτό να είναι το πρώτο βήμα ώστε η Πολιτεία κυρίως αλλά και η ΕΠΟ να ασχοληθούν σοβαρότερα με τα θέματα ασφάλειάς τους, θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα θετικό βήμα. Οφείλουν ωστόσο να δώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο, ειδάλλως θα πρόκειται για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία.


Τους καλούμε και τους συμπαραστεκόμαστε στην ανυποχώρητη διεκδίκηση όρων ασφάλειας από το Κράτος, που δεν νοείται να έχει αφήσει ανεξιχνίαστα εγκλήματα κατά προσώπων, ή να δείχνει ανοχή σε απειλές και πιέσεις απ´ όπου κι αν προέρχονται».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη