6 Δεκ 2023

Αδ. Γεωργιάδης για Αλ. Χαρίτση: Καλός αναπλ. υπουργός Ανάπτυξης αλλά πολύ αριστερός για τα γούστα μου


«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στον νέο πολιτικό φορέα «Νέα Αριστερά», ενώ αναφέρθηκε και στον ηγέτη της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, Αλέξη Χαρίτση.
«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον κ. Χαρίτση. Προφανώς οι ιδεολογικές μας διαφορές είναι χαώδεις, αυτός είναι πολύ αριστερός για τα δικά μου γούστα όμως ήταν καλός αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, άφησε καλό όνομα στο υπουργειο και δεύτερον ως πολιτικός αντίπαλος ήταν πάντα κόσμιος. Εγώ τον κ. Χαρίτση τον σέβομαι», είπε ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».
Ερωτηθείς για το που βάζει η ΝΔ τον πήχη για τις ευρωεκλογές, τόνισε πως «εμείς έχουμε μια ιδιομορφία είμαστε η κυβέρνηση άρα κατά τη γνώμη μου ο δικός μας πήχης δεν είναι στις ευρωεκλογές είναι στα προβλήματα του κόσμου.
Αν λύνουμε τα προβλήματα των ανθρώπων και κάνουμε κάθε μέρα τη ζωή τους λίγο ευκολότερη και λίγο καλύτερη όλα θα πάνε καλά και στις ευρωεκλογές. Για μένα κάθε κάλπη έχει ως αποτέλεσμα το τι εσύ έκανες στον κόσμο.
Τέλος, σε ερώτηση για το αν έλαβε ενημέρωση από την ΕΥΠ για την ασφάλεια των τηλεφωνικές συνομιλιών και μηνυμάτων, τόνισε πως «ποτέ δεν σχολιάζω θέματα απόρρητα στο ραδιόφωνο».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη