27 Φεβ 2024

Φώναζε στο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάιλερ Μακμπέθ -Η μεταμόρφωσή του μέσα σε λίγους μήνες [εικόνες]


Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχε ολόψυχα στις εργασίες του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, όπου εθεάθη, μάλιστα, να φωνάζει συνθήματα και να χειροκροτά φανατισμένα.Η σκηνή στην οποία ο Τάιλερ Μακμπέθ εμφανίστηκε να φωνάζει προς το βήμα του Συνεδρίου, στο οποίο πιθανότατα βρισκόταν ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάστηκε στα social media.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ χειροκρότησε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τις φλογερές ομιλίες του προέδρου του κόμματος, στις οποίες ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε διλήμματα και επιτέθηκε με σφοδρότητα στους εσωκομματικούς του αντιπάλους.


Από την πρώτη στιγμή του Συνεδρίου ο Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκε στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αμφισβητήθηκε τόσο από τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν είναι πλέον ο νεαρός που ακολουθούσε σιωπηλά τον Στέφανο Κασσελάκη, επειδή δεν γνωρίζει ελληνικά, αλλά έχει αποκτήσει άνεση στον ΣΥΡΙΖΑ και επικοινωνεί με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος. Στην παρακάτω φωτογραφία συνομιλεί και γελάει με τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, με την οποία δείχνει να έχει μεγάλη οικειότητα.Ο Τάιλερ Μακμπέθ ήταν παρών σε όλες τις κρίσιμες στιγμές του Συνεδρίου και έδειξε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη εμφανίστηκε να συνομιλεί με πολιτικά πρόσωπα, να έχει αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τα στελέχη του κόμματος και να χαιρετά ακόμη και συνέδρους.

https://dexiextrem.blogspot.com/2024/02/blog-post_278.html


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη