27 Φεβ 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε κήρυγμα σε νεαρή ρεπόρτερ έξω από το μπαρ χθες στο κέντρο [βίντεο]


Κήρυγμα έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σε νεαρή δημοσιογράφο, η οποία του έκανε ερωτήσεις έξω από το μπαρ όπου πήγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισοδιακό συνέδριο.


Ο πρόεδρος του κόμματος, μετά τη θυελλώδη τελευταία ημέρα του συνεδρίου, κάλεσε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Kuko’s the bar για ποτό. Στο μπαρ βρέθηκαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις στα στελέχη του κόμματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Κασσελάκη για νυχτερινή έξοδο.


Ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε ότι τα ΜΜΕ είναι «παντού», οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για όσα έγιναν στο συνέδριο, όπως για τη φράση του «έπεσαν οι μάσκες».


Το κήρυγμα του Στέφανου Κασσελάκη σε νεαρή ρεπόρτερ, έξω από το μπαρ -«Η δημοσιογραφία να είναι ανεξάρτητη»


Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε σε νεαρή δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις ότι είναι ευγενική, και τη ρώτησε πώς λέγεται και πού εργάζεται. Η νεαρή ρεπόρτερ τού είπε πως ονομάζεται Φαίη Φώτου και ότι εργάζεται για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.


Στη συνέχεια, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ένα κήρυγμα για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα:


«Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα να είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε κυβερνητική επιρροή. Πρέπει να είναι πραγματικά ένα λειτούργημα και σας συγχαίρω για τη δουλειά σας και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνετε ανεξάρτητη δημοσιογραφία και για το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτό μπορείτε να το κάνετε;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη νεαρή δημοσιογράφο, η οποία του απάντησε «κάνουμε όλοι αυτά τα ρεπορτάζ» για να λάβει την απάντηση: «Ναι; Δεν είμαι σίγουρος».


Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά ενωμένος, μεγαλύτερος, θα είναι σύγχρονος. θα είναι η σύγχρονη προοδευτική συμμαχία η οποία θα λύσει τα προβλήματα του τόπου και θα κερδίσει. Αυτό είναι το σχόλιό μου και αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα εσείς πηγαίντε να σταματήσετε την προπαγάνδα Μητσοτάκη. Αυτό να κάνετε».


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Κασσελάκη:


Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το κήρυγμα Κασσελάκη σε νεαρή δημοσιογράφο -«Και μετά ξύπνησε, ονειρεύεται ξύπνιος»


Τις δηλώσεις Κασσελάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, λέγοντας:


«Και μετά ξύπνησε. Εγώ ονειρεύομαι μόνο όταν φάω βαριά το βράδυ και βλέπω κανέναν εφιάλτη. Ονειρευόμαστε όταν κοιμόμαστε. Ο σύντροφος Κασσελάκης -πολύ ωραίο με το τρίτο κουμπί ξεκούμπωτο, ωραίο το στήθος- ονειρεύεται και ξύπνιος. Δηλαδή, πού την είδε την επιτυχία; Δηλαδή αυτή η κωμωδία "όχι πάρε πίσω την υποψηφιότητα", "όχι πάρε πίσω τις εκλογές", "όχι τετραπλές εκλογές", "όχι μονές εκλογές", αυτή η γελοιότητα των τεσσάρων ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ"».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη