6 Φεβ 2024

Αρ. Παπαϊωάννου στο TheOpinion: Αλλάζουν βίαια αξίες – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια


Η Αρετή Παπαϊωάννου, εκλεγμένη με την Πλεύση Ελευθερίας και εδώ και μήνες ανεξάρτητη βουλευτής, ξεκαθαρίζει εμφατικά πως πρόκειται να καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο αναφορικά με το γάμο και τη γονεϊκότητα για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο TheOpinion η κ. Παπαϊωάννου, πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει να κάνει με την πολιτική ιδεολογία του καθενός, τονίζοντας ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αλλάζουν βίαια αξίες, πράγμα που τη βρίσκει αντίθετη.
Δημήτρης Ευαγγελίδης
«Ξεκάθαρα θα ψηφίσω όχι και επί της αρχής και επί των άρθρων. Με το εν λόγω νομοσχέδιο παραχωρούνται πράγματα που δεν κοστίζουν στην κοινωνία. Δημιουργείται μια ψευδαίσθηση ελευθερίας και θάβονται αλλά θέματα που κοστίζουν σε κάποιους. Κυρίως οικονομικής φύσεως», σημειώνει αρχικά.

Όπως επισημαίνει, η ίδια δεν πιστεύει ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα όπως το χαρακτηρίζει.

«Όποιος θέλει μένει με όποιον θέλει και επιθυμεί σαφέστατα συμφωνώ. Το σύμφωνο συμβίωσης, εξάλλου, τους καλύπτει απολύτως και για τους οικονομικούς και για τους κοινωνικούς όρους, όπως είναι και ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά».


«Δε συμφωνώ να το τραβήξουμε από τα μαλλιά. Με αυτό το νομοσχέδιο αλλάζουν βίαια αξίες και γι’ αυτό δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη», υπογραμμίζει.

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζει, «δεν έχει να κάνει ούτε με την Αριστερά ούτε με τη Δεξιά. Αυτά έχουν να κάνουν με την παιδεία, με την υγεία. Τα υπόλοιπα δίνουν μία ψευδαίσθηση ελευθερίας που δεν κοστίζουν».

https://www.theopinion.gr/reportaz/ar-papaioannoy-sto-theopinion-allazoyn-viaia-axies-tha-katapsifiso-to-nomoschedio-gia-ta-omofyla-zeygaria/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη