1 Φεβ 2024

Από τη Χαλκηδόνα ξεκινούν οι πρώτοι αγρότες για το κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)


Σε αγροτικό κλοιό σήμερα η Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 30ης Agrotica εντός της ΔΕΘ, στο κέντρο της πόλης.

Λίγο μετά τις 09:30 αγρότες από Κουφάλια, Χαλκηδόνα και Πέλλα συγκεντρώθηκαν στη Χαλκηδόνα και ξεκίνησαν για το κέντρο της πόλης. Λίγο αργότερα στη Γέφυρα ενώθηκαν μαζί τους αγρότες από περιοχές του Κιλκίς και προχωρούν μαζί.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10:30 με 11:00 στη ΧΑΝΘ και αναμένονται αγρότες από το Δερβένι και τη Μουδανίων.

 




Στο Δερβένι ήδη από τα ξημερώματα έχουν συγκεντρωθεί παρατεταγμένα περίπου 70 τρακτέρ από τη δυτική Θεσσαλονίκη και αναμένουν τους αγρότες με τα τρακτέρ τους από Σέρρες προκειμένου να κατέβουν από την εσωτερική περιφερειακή και μέσω των ΚΤΕΛ να κατέλθουν από δυτική είσοδο και μέσω της λεωφόρου Νίκης να μπουν στο νότιο τόξο της ΧΑΝΘ.


Στη γέφυρα της Θέρμης έχουν δώσει ραντεβού μελισσοκόμοι για να κατέβουν και αυτοί με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα.

 

 

 



Δεκάδες τρακτέρ αναμένεται να καταφτάσουν από Παιονία, Σέρρες, Κουφάλια, ενώ κυρίως με αγροτικά αυτοκίνητα και λεωφορεία θα έρθουν από Αλεξάνδρεια, Ημαθία, Χαλκιδική και άλλες περιοχές.

Αν και θα χρησιμοποιηθεί τμήμα της Μοναστηρίου, η κύρια οδός από την οποία θα φτάσουν τα τρακτέρ στον Λευκό Πύργο και στη ΧΑΝΘ θα είναι η λεωφόρος Νίκης.

 

 

 


Επί ποδός η Τροχαία

Σε κατάσταση συναγερμού η Τροχαία, που θα ρίξει όλες τις δυνάμεις της στο κέντρο, αφού λίγο μετά την προγραμματισμένη είσοδο των αγροτών, θα γίνει και συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Μέχρι αργά χτες το βράδυ ήταν σε εξέλιξη σύσκεψη για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για μια από τις πιο δύσκολες κυκλοφοριακά ημέρες της Θεσσαλονίκης.

https://www.theopinion.gr/reportaz/apo-ti-chalkidona-xekinoyn-oi-protoi-agrotes-gia-to-kentro-tis-thessalonikis-foto-video/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη