30 Μαΐ 2024

Ο Δένδιας στις Σέρρες: Στη γενέτειρα του Καραμανλή η ΝΔ θα έχει μεγάλο ποσοστό


 Ως ζωτικό χώρο για την Πατρίδα μας χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας κατά την παρουσία του στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκε τις Σέρρες και όπως όλα δείχνουν θα μειώσει σημαντικά τα ποσοστά του κόμματος Βελόπουλου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών Νίκο Δένδια, επισκέφθηκε τις Σέρρες.

Στο κλιμάκιο μετείχαν οι βουλευτές Σερρών Κώστας Καραμανλής, Τάσος Χατζηβασιλείου, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης, o Γ.Γ. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σερρών Νικόλαος Ατζιαμής, καθώς και τοπικά κομματικά στελέχη.

Ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, μετά την οποία δήλωσε:

«Με χαρά και τολμώ να πω με περηφάνια, είμαι σήμερα εδώ στις Σέρρες, στην φυσική κοιτίδα της Παράταξης μας, στην Πατρίδα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις Σέρρες που πάντοτε στήριξαν την Παράταξη με πολύ σημαντικά ποσοστά. Προσβλέπουμε λοιπόν και πάλι στη στήριξη των πολιτών των Σερρών στη νέα αυτή προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί υπάρχει και το ευρωπαϊκό διακύβευμα και είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ χάρη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Και η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέλος στην κεντρική προσπάθεια για μία πιο δυνατή Ευρώπη. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν κόμματα που πιστεύουν ισχυρά στην Ευρώπη, που έχουν την ευρωπαϊκή ιδέα στο DNA τους. Και το κόμμα αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε επίσης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, το Επιμελητήριο Σερρών, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μιλώντας σε κεντρικό καφέ της πόλης, ο κ. Δένδιας ανέφερε ανάμεσα στ’ άλλα:

Η Ευρώπη έχει για την Ελλάδα κομβική και ιστορική σημασία

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι μόνο το πιο περήφανο δημιούργημα στην ιστορία του πλανήτη. Ένας μοναδικός χώρος προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοκρατίας, ελεύθερης οικονομίας. Είναι επίσης και ο ζωτικός χώρος για την Πατρίδα μας. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι απ’ ό,τι βλέπετε να δημιουργείται γύρω μας, δημιουργείται με ευρωπαϊκά κονδύλια και με ευρωπαϊκές επιλογές. Και έχει πολύ μεγάλη σημασία να είμαστε ισχυροί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και για να είναι ισχυρή η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να εκπροσωπείται από κόμματα, από ανθρώπους, από παρατάξεις, από ιδέες που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και που είναι δίπλα μας στην προσπάθεια για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Η ΝΔ θα καταφέρει ένα ιστορικό καινούργιο μεγάλο ποσοστό

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό κόμμα, η Νέα Δημοκρατία και ένας ισχυρός αρχηγός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα τα επαγγέλλονται. Ήμουν προχθές στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας, για να υποστηρίξω την ιδέα του Πολωνού και του Έλληνα Πρωθυπουργού για κοινή αντιαεροπορική ομπρέλα, κάτι που ήδη “τρέχουμε” στην Ελλάδα. «Τρέχουμε» έναν anti-drone και έναν αντιαεροπορικό «θόλο». Μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ αυτό να επεκταθεί σε έναν ευρωπαϊκό «θόλο».

Χρειαζόμαστε λοιπόν την βοήθεια όλων σας, της καθεμιάς και του καθενός σας. Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εδώ, στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και στην κοιτίδα της Παρατάξεώς μας, η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει ένα ιστορικό καινούργιο μεγάλο ποσοστό και θα πάμε μαζί όλοι για μία νέα μεγάλη νίκη».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη