30 Μαΐ 2024

Γαλλία: Ροζ σκάνδαλο με «μέντιουμ» και τον δήμαρχο της πόλης των swingers!

 


Σάλος στην Γαλλία! Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο με… ροζ απόχρωση και πρωταγωνιστή τον 55χρονο δήμαρχο Ζιλ Ντ’ Ετόρ, πρώην μυστικό αστυνομικό αλλά και την 44χρονη Σοφία Μαρτίνεζ, μια ντόπια γυναίκα, που υποστηρίζει πως είναι μέντιουμ και έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τους νεκρούς ζει τις τελευταίες ημέρες η μικρή γαλλική πόλη Αγκντ. Μία περιοχή στις ακτές της Μεσογείου, που είναι γνωστή παγκοσμίως ως η πόλη των swingers…

Ο επί 23 χρόνια δήμαρχος έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της διαφθοράς, καθώς αποκαλύφθηκε ότι σπατάλησε δημόσιο χρήμα για την 44χρονη, ενώ και η ίδια έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της εξαπάτησης του δημάρχου!

Η Σοφία Μαρτίνεζ είχε την φήμη του μέντιουμ που μπορεί να επικοινωνεί με τους νεκρούς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δημάρχου, όταν εκείνος της ζήτησε να τον φέρει σε επαφή με τον νεκρό πατέρα του, αυτή το… πέτυχε! Ο δήμαρχος και το μέντιουμ έκαναν συνεδρίες, κατά την διάρκεια των οποίων η φωνή της 44χρονης… άλλαζε και έμοιαζε με την φωνή του πατέρα του δημάρχου. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η Σοφία Μαρτίνεζ χειραγωγούσε τον δήμαρχο τόσο στις προσωπικές τους συναντήσεις, όσο και τηλεφωνικά, χρησιμοποιώντας την ικανότητά της να αλλάζει φωνή ως εγγαστρίμυθος.

Το μέντιουμ «έφερε σε επαφή» τον δήμαρχο με τον νεκρό πατέρα του

Ο δήμαρχος λάμβανε μυστηριώδη τηλεφωνήματα από «φωνές νεκρών και αγγέλων» με κάποιες εξ αυτών να τον παρακινούν να βοηθήσει την 44χρονη. Έτσι, εκείνος με χρήματα του δήμου πλήρωνε για τις πολυτελείς διακοπές της Μαρτίνεζ και της οικογένειάς της στην Πολυνησία και την Ταϊλάνδη, ενώ οι ίδιες «φωνές» τον έπεισαν να προσλάβει συγγενείς της για εργασία στο δημαρχείο και να ανακαινίσει το σπίτι της. Μάλιστα, τοπικές εταιρείες συνέβαλαν δωρεάν στην ανακαίνιση από φόβο μήπως χάσουν συνεργασίες και συμβόλαια με τον δήμο.

Ο δικηγόρος του δημάρχου Ζαν Μαρκ Νταριγκάντ ανέφερε για το σκάνδαλο στο BBC: «Είναι μια τρελή ιστορία. Είναι απίστευτο επειδή είναι ένας άνθρωπος στην πολιτική, είναι δήμαρχος και πρώην βουλευτής και είναι πολύ έξυπνος. Και ανακαλύπτεις πως ένας τέτοιος άντρας μπορεί να χειραγωγηθεί από μία γυναίκα. Αυτή είναι μία γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και τού είπε εγώ μπορώ να μιλήσω με τον νεκρό πατέρα σου. Βρήκε μια πνευματική αδυναμία σε αυτόν και την εκμεταλλεύτηκε για προσωπικό όφελος. Του πήρε πολύ χρόνο πριν αυτός παραδεχθεί πως έπεσε θύμα απάτης».

Ο δικηγόρος της Μαρτίνεζ, Λικ Αμπρατκίεβιτζ, έχει διαφορετική άποψη: «Αυτή παραδέχθηκε πως πρόδωσε την εμπιστοσύνη του δημάρχου όμως δεν πρόκειται για χειραγώγηση επειδή αναγνώρισε όσα έκανε αλλά και άλλοι πελάτες, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και αρχιτεκτόνων, είπαν πως αυτή έχει μυστικές δυνάμεις. Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις ζωές τους, που κανένας άλλος δεν γνώριζε».

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στο BBC, υποστηρίζουν πως σε μια πόλη που αφθονεί το σεξ λόγω των swingers, η ιστορία του δημάρχου με την 44χρονη, μάλλον, είναι μια ιστορία έρωτα και σεξ. «Για μένα το σεξ είναι στην καρδιά του σκανδάλου. Όπου εμπλέκονται τα χρήματα, αυτό σημαίνει πως και το σεξ αποτελεί ένα μέρος, επίσης», δήλωσε ένας ντόπιος.

Η Φαμπιέν Βαρεσάνο, σφοδρή επικριτής του δημάρχου και δημοτική σύμβουλος με το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν «Εθνική Συσπείρωση», ζήτησε από τον Ζιλ Ντ’ Ετόρ να παραιτηθεί από το αξίωμά του. Η ίδια είπε για τον δήμαρχο: «Μπορεί να είναι γενναιόδωρος και ερωτευμένος με πολλές διαφορετικές γυναίκες αλλά το να χρησιμοποιεί τα χρήματα των φορολογούμενων αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έχει γελοιοποιήσει την πόλη μας και έξω από αυτήν». Ο Ζιλ Ντ’ Ετόρ έχει εκλεγεί δήμαρχος με το κεντροδεξιό κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

Πηγές: BBC/ Telegraph

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη