30 Μαΐ 2024

Βίντεο: Σάλος με αστυνομικό που κλειδώθηκε στο περιπολικό με κρατούμενη – «Είσαι ελεύθερος;»


Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με έναν αστυνομικό ο οποίος βρέθηκε κλειδωμένος στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού μαζί με μια κρατούμενη που φέρεται να του είχε κάνει ερωτική πρόταση.


Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2023 στο Σαν Ντιέγκο και ο αστυνομικός, Άντονι Χερ, παραιτήθηκε από το σώμα περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη έρευνας για την υπόθεση και μία μέρα πριν από τη δεύτερη προγραμματισμένη κατάθεσή του.


Ο Χερ, ο οποίος ήταν στο Σαν Ντιέγκο για δύο χρόνια, βρέθηκε στο όχημα με την ύποπτη αφού την συνέλαβε για κλοπή αυτοκινήτου έξω από ένα mini market, σύμφωνα με το CBS 8.


Η ύποπτη, της οποίας το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ήταν ένα από τα δύο άτομα που καταζητούνταν για κλοπή αυτοκινήτου. Επίσης, εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για άλλη υπόθεση.


Αφού τη συνέλαβε ο Χερ, έπρεπε να την οδηγήσει στα κεντρικά της αστυνομίας και στη συνέχεια στο Κέντρο Κράτησης Las Colinas στο Σαντί, Καλιφόρνια, για ανάκριση.


Ο διάλογος αστυνομικού και κρατούμενης


Σε πλάνα από κάμερα σώματος που δημοσίευσε η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο (SDPD), η ύποπτη ακούγεται να κάνει στον αστυνομικό ερωτική πρόταση αφού τον ρώτησε αν είναι παντρεμένος.


«Δεν είσαι και τόσο άσχημος. Τι θα χάσω αν εκμεταλλευτώ την κατάσταση, καταλαβαίνεις τι εννοώ ε; Έτσι βλέπω τα πράγματα,» είπε στον Χερ.


«Είσαι ελεύθερος;» του είπε, με τον αστυνομικό να απαντά: «Ναι, αλλά εσύ δεν είσαι.»


«Θέλω να κάνουμε σεξ τώρα,» του είπε, προτού την διακόψει, «Μην το λες αυτό τώρα… Μην το λες αυτό τώρα γιατί όλα καταγράφονται αυτή τη στιγμή.»


Καθώς πλησίαζαν στο κέντρο κράτησης, ο Χερ ακούγεται να ρωτάει την κρατούμενη τι κάνει στο πίσω κάθισμα. Ο Χερ απενεργοποίησε την bodycam και μείωσε ταχύτητα, καθώς οδηγούσε, πρόσθεσε το ίδιο μέσο ενημέρωσης.


Περίπου 20 λεπτά αργότερα, ο Χερ κάλεσε έναν συνάδελφο αστυνομικό για να τον βοηθήσει να βγει από το περιπολικό.


«Τον ρώτησα αν είναι καλά. Είπε ναι, και στη συνέχεια με ρώτησε αν έχω το κλειδί του περιπολικού μαζί μου… Ρώτησα γιατί το ρώτησε και τι χρειαζόταν,» είπε ο άγνωστος αξιωματικός για τον Χερ, λέγοντας πως βρισκόταν σε πανικό. «Ο Χερ με ρώτησε τότε αν μπορούσα να πάω να τον συναντήσω.»


«Τον ρώτησα πού βρίσκεται και είπε, κοντά στο Κότονγουντ… Τον ρώτησα γιατί με χρειαζόταν και είπε ότι θα μου το έλεγε όταν θα έφτανα εκεί. Είπε ότι ένιωθε πολύ ντροπιασμένος.»


Οι ερευνητές ανέφεραν ότι ο Χερ πίστευε ότι η γυναίκα υπέφερε από ιατρικό έκτακτο περιστατικό, σύμφωνα με το NBC San Diego.


Ο Χερ και η γυναίκα αρνήθηκαν την κατηγορία ότι συνέβη κάτι ανάρμοστο, ενώ ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι «έλεγχε» την ύποπτη.


Ο Χερ λέει στο βίντεο, «Όταν προσπάθησα να την ξυπνήσω, πρόσεξα ότι η πόρτα είχε κλείσει πάνω μου. Τότε προσπάθησα να την ανοίξω»


Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο βρήκε ίχνη σπέρματος στη ζώνη του Χερ, ανέφερε το CBS. «Ήθελε να τα φτιάξουμε όταν τελειώναμε με το ένταλμα ή τη σύλληψη», είπε η γυναίκα.


Δεν είναι σαφές εάν αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για το περιστατικό.


Η Post έχει επικοινωνήσει με το Τμήμα Αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο για σχολιασμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη