23 Ιουλ 2026

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης: «Δεν σας ξεχνάμε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»


Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως η μνήμη όσων δεν βρίσκονται πλέον κοντά στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια παραμένει ζωντανή.
Μέσα από την ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος απέτισε φόρο τιμής στους φίλους του Δικεφάλου που έχουν φύγει από τη ζωή, υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία τους εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητας του ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά:

Την Κυριακή 26/7 συμπληρώνονται έξι μήνες από την ημέρα που ο χρόνος πάγωσε. Έξι μήνες από τότε που ένα ταξίδι, ένα ακόμη εκτός έδρας που όλοι περιμέναμε, έμελλε να μετατραπεί σε μια πληγή.

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει και τα σχέδια για τις εκδρομές ξαναγεννιούνται. Οι γνώριμες κουβέντες θα ακουστούν ξανά: «Πότε φεύγουμε;», «Από πού ξεκινάμε;», «Πού θα κάνουμε διανυκτέρευση;», «Βγαίνουν αυτοί;». Οι ίδιες διαδρομές, τα ίδια πανό, τα ίδια συνθήματα.

Κι όμως, τίποτα δεν θα είναι πραγματικά ίδιο.

Γιατί υπάρχει ένα κενό που δεν καλύπτεται. Ένα κενό που δεν μετριέται σε χιλιόμετρα ούτε σε μήνες. Μετριέται στις φωνές που λείπουν από το λεωφορείο, στα γέλια που δεν ακούγονται, στις θέσεις που μένουν άδειες στο πέταλο.

Εκεί θα υπάρχει πάντα μια θέση που δεν θα πάψει ποτέ να περιμένει. Μια θέση για όλα τα αδέρφια μας που έφυγαν τόσο άδικα. Και για εμάς, μια θέση θα είναι για πάντα του δικού μας Σπόρου. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν φεύγουν όσο υπάρχουν στις αναμνήσεις, στα τραγούδια και σε κάθε εκδρομή που συνεχίζει στον δρόμο που τόσο αγάπησαν.

Δεν σας ξεχνάμε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτε.

Σπόρε μάγκα ανάμεσα μας πάντα!

Την Κυριακή 27/7 στο χωριό του Θανάση στις 9:30 π.μ. στα Στεφανινα θα τελεστεί το εξάμηνο μνημόσυνο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη