17 Μαΐ 2024

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ;


Άλλο πάλι κι αυτό. Η Ιταλοαμερικανίδα Τζούλια Φοξ, ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, και ό,τι άλλο γουστάρεις, δήλωσε ότι είναι κάργα ευτυχισμένη διότι δεν.. έχει πάει με άνδρα εδώ και διόμισυ χρόνια. Πετάει στα σύννεφα το κορίτσι με την αποχή της από το σεξ. Ποια να 'ναι η αλήθεια;

Η κυρία τα 'χει χαμένα. Τι άλλο να της συμβαίνει! Μην τρελαθούμε εντελώς. Γυναίκα στην καλύτερη ηλικία της, στα ντουζένια της να λες καλύτερα, και βάλθηκε να μας κάνει μαύρο το άσπρο. Δεν είναι δυνατόν να μας λέει κανονικός άνθρωπος, φυσιολογικό άτομο, ότι είμαι ισορροπημένη, στα καλά μου, όταν είναι νηστική. Όταν δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν πάει τουαλέτα.

Η γη γυρίζει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν σταματήσει να βολτάρει ο γλόμπος, αν δεν στέλνει φως ο ήλιος, αν οι θάλασσες μοιάζουν με την ακινησία των λιμνών, ε, τότε τελειώσαμε.

Η κυρία Τζούλια Φοξ έχει σαλτάρει. Ψάξτε την και θα βρείτε την απάντηση. Παίρνει φάρμακα, είναι εκτός τροχιάς κι αν δεν συνέλθει, ξέχνα την, Είναι για λύπηση και η ίδια και όποιος συμφωνεί μαζί της.
https://www.apodytiriakias.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη