7 Νοε 2008

Και ο Τάκης Κουβατσέας στο ΠΑΣΟΚ;


Για να είμαστε δίκαιοι και να απονείμουμε τα εύσημα: Ο σημερινός ντόρος, σχετικά με το Γρηγόρη Βαλλιανάτο και την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στον blogger Αργύρη Σιδέρη και το ιστολόγιο του ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ήταν ο πρώτος, που σε απευθείας σχεδόν μετάδοση, ενημέρωσε τη blogosfaira χθες το βράδυ, το θέμα το τσίμπησε το taxalia μετά από λίγα λεπτά και πολλά άλλα blogs, που συνολικά διαβάζονται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κάθε μέρα και την επόμενη έγινε, ό,τι έγινε.

Ο Γ.Παπανδρέου, γνωρίζοντας τη δύναμη του νέου μέσου, επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά (σε αντίθεση με .....τα "τα ζώα μου αργά" αντίστοιχα της Ν.Δ.) και καθάρισε τη μπουγάδα, πριν απλωθεί.

Τώρα, ο Σιδέρης, μας στέλνει κι άλλο θέμα, σχετικά με το νεαρό ντράμερ Τάκη Κουβατσέα:


το οποίο φίλε Αργύρη, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Βαλλιανάτου! Γιατί ασχολήθηκες με τον Κουβατσέα; Έκανε κάτι μεμπτό το παιδί;
Η αντίθεσή μας με το Βαλλιανάτο, δεν είναι βέβαια οι σεξουαλικές του επιλογές, αλλά η φράση του "και οι μακεδόνες στην Ελλάδα ζητούν την αναγνώρισή τους", εννοώντας τους λίγους Σλαβοβούλγαρους, που ζουν στην Ελλάδα. Μόνο αυτό, που είναι όμως αρκούντως ΗΛΙΘΙΟ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ για να του επιτρέπει να είναι στο ΠΑΣΟΚ !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη