28 Νοε 2008

Μακεδονία poster. Μια μεγάλη προσφορά του taxalia

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ TAXALIA:
Η εικονα αυτη ουσιαστικα ειναι ενα poster. Δειχνει μεσα απο χαρτες του National Geografic που βρηκα στο διαδικτυο, και αναφερονται σε διαφορες εποχες και χρονολογιες ,το πως το ονομα Μακεδονια "μετακομισε" βορεια.
Παραθετω στοιχεια απο αρχαιους ιστορικους για την ελληνικοτητα της Μακεδονιας με κιτρινα γραμματα, ενω με τα κοκκινα ειναι οι δικοι μου σχολιασμοι οπου ουσιαστικα εξηγω τι ειναι το συγκεκριμενο poster καθως και την ιστορια της "μετομισης".Το ολο σκηνικο παραμπεμπει σε προσοψη αρχαοελληνικου Ναου. Δημιουργηθηκε για να εκτυπωθει σε κολλα Α0 ή μεγαλυτερη διασταση. Μπορει να εκτυπωθει και σε μικροτερη μορφη Α1 η Α2 αλλα μαλλον δεν θα φαινονται καλα τα γραμματα γιατι θα βγει μικρο. Η τελικη του διασταση ειναι 120χ85 εκ.και η εκτυπωση του σε καλης ποιοτητας χαρτι (φωτογραφικο) κοστιζει περι τα 30 ευρω. Το ολο κειμενο ειναι στα Αγγλικα γιατι φτιαχτηκε να "διδαξει" στους ξενους πιο ειναι το προβλημα μας και ποια η κλοπη που συντελειται στις μερες μας (εμεις λιγο πολυ την ξερουμε).
Σε τουριστικα μερη ή περιοχες εργασιας με ξενους πιστευω οτι η αναρτηση του θα εκανε καλη δουλεια.
ANAKEΦΑΛΑΙΩΣΗ:
1. Κάνετε κλικ και αποθήκευση αυτού του αρχείου, από την "αποθήκη" αρχείων του taxalia.
2. Από τον υπολογιστή σας, αντιγράφετε σε μια δισκέτα, cd-r, dvd-r, memory stick κλπ, το αρχείο και το πηγαίνεται στα καταστήματα που κάνουν ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.
3. Με 20-30 ευρώ (που θα πληρώσετε στο "τυπογραφείο"), έχετε ολόκληρη την ιστορία της Μακεδονίας, σε ένα χάρτη, τον οποίο θα αναρτήσετε με καμάρι στο κατάστημά σας ή το κάνετε δώρο.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ και
Ξεκινήστε κάνοντας κλικ: εδώ
Αν κάποιο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων κάνει καλή τιμή! ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε εδώ. Στο taxalia που διαβάζεται από εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη