5 Νοε 2009

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στα πλαίσια συνέντευξης στην εφημερίδα “ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ” ο αντιπρόεδρος τη ΠΑΕ δέχτηκε, και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που του έγιναν μέσα από το forum των Bluefans (www.bluefans.info/forum). Συνολικά απάντησε σε..
96 ερωτήσεις των χρηστών για θέματα περί λειτουργίας της ΠΑΕ(7), αγωνιστικά(14),για τις μετοχές(23), τα οικονομικά της ομάδας(48), για τις σχέσεις με τους οπαδούς(68) και για θέματα που αφορούν τον ίδιο(86). Όλες οι απαντήσεις στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
7.Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει παραστεί σε καμία συνεδρίαση;
- Όχι. Τριανταφυλλόπουλος ουσιαστικά δεν υπάρχει, είναι μόνο στα «χαρτιά». Δε γνωρίζω αν συζητάει με το Ρέμο.
14.Τι έγινε η 5άδα και το κύπελλο;
- Ο στόχος της 5άδας υπάρχει ακόμα.
23.Πότε θα πάρουν τις μετοχές από τον Σπανουδάκη (όχι Μυτιληναίο το τονίζω);
- Τις μετοχές τις έχουμε από τον Μάρτιο του 2008. Εγώ ο ίδιος της παρέλαβα από το γραφείο του Μυτιληναίου και ήταν στο όνομα του Σπανουδάκη. Εγώ δεσμεύομαι να σας δείξω ιδιωτικό συμφωνητικό, μετοχές, μετοχολόγιο τα πάντα.
48.Θα τον ενοχλούσε εάν μπουν ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ κατόπιν εντολής του ΓΣ;
Έχουν ήδη μπει εδώ και 15 ημέρες για διαχειριστικό έλεγχο. Εντός τριμήνου θα βγάλουν και τα αποτελέσματα. Το ζήτησαν οι φίλαθλοι από το Γ.Σ. και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα να το δεχτώ.
68.Για ποιο λόγο το Καυτανζόγλειο στο ματς με τον Πανιώνιο είχε διμοιρίες ΜΑΤ παρατεταγμένες έξω από το πέταλο των οργανωμένων;
-Η Ελληνική Αστυνομία πράττει, δρα και λειτουργεί με βάση αυτά που αποφασίζει
αυτή. Ούτε κι εγώ έκρινα λογική μια τόσο έντονη παρουσία.
86.Θα ήθελε να παραμείνεις έμμισθος υπάλληλος στον Ηρακλή, με μια διαφορετική διοίκηση;
- Όχι. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω χρήματα από τον Ηρακλή. Θα συνεχίσω βέβαια να είμαι κοντά στην ομάδα. Θα την στηρίζω, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όποτε χρειαστεί κάτι αφιλοκερδώς, αλλά δε θα ξανασχοληθώ ενεργά σε διοικητικό πόστο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη